«Virši-A» šogad plāno atvērt divas jaunas degvielas uzpildes stacijas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Degvielas tirgotāja AS «Virši-A» šogad plāno atvērt divas jaunas degvielas uzpildes stacijas (DUS), kā arī pirmajā pusgadā modernizēt vismaz trīs DUS, informēja uzņēmumā.

Pagājušā gada laikā uzņēmums rekonstruējis un modernizējis gandrīz 20 stacijas, kā arī atvēris četras jaunas DUS.

«Virši-A» neatklāja pērn jaunu DUS atvēršanā un DUS modernizācijā ieguldītās investīcijas, kā arī šogad plānotās investīcijas.

Saskaņā ar attīstības plānu, modernizācija «Virši-A» tīklā turpināsies arī šogad un plānots, ka kopumā pirmajā pusgadā tiks veikta vismaz trīs esošo staciju modernizācija, kā arī tā turpināsies gada otrajā pusē. Kā norāda AS «Virši-A» valdes loceklis Jānis Priedītis, tad esošā tīkla modernizācija tiks īstenota līdz brīdim, kad viss DUS tīkls būs modernizēts atbilstoši mūsdienu klientu prasībām un kvalitātes standartiem.

Pirmais šā gada modernizācijas projekts jau ir noslēdzies, kura laikā ir rekonstruēts DUS Ludzā, kas pēc rekonstrukcijas pieejams klientiem arī visu diennakti. Šobrīd uzsākts arī nākamais modernizācijas projekts Vidzemē - DUS Skrīveros, kur uzsākta veikala pārbūve, paredzot pilnīgu tā nojaukšanu un būvniecību no jauna. Plānots, ka rekonstrukcija tiks noslēgta šī gada jūnijā. Tāpat plānots, ka šā gada laikā tiks veikta arī veikala rekonstrukcija Rīgā, DUS Juglā, kas ir vienīgā stacija Rīgas reģionā, kur līdz šim vēl nav veikta veikala modernizācija.

Attiecībā uz jaunu staciju atvēršanu, plānots, ka šogad tiks atvērta vismaz viena jauna stacija Rīgā, kā arī viena - Kurzemes reģionā. Šobrīd Rīgā un Rīgas reģionā kopējais DUS skaits ir 13, taču uzņēmuma mērķis tuvāko gadu laikā ir būtiski turpināt paplašināt tīkla pārklājumu īpaši šajā reģionā.

AS «Virši-A» ir lielākais pašmāju degvielas tirgotājs ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi Latvijas degvielas tirdzniecības nozarē. Šobrīd «Virši-A» tīklā ir 54 DUS, no kurām 50 ir pilna servisa, un tajā strādā vairāk nekā 400 darbinieki visos Latvijas reģionos.

LETA jau ziņoja, ka «Virši-A» degvielas mazumtirdzniecības apgrozījums pērn pieaudzis par 28% salīdzinājumā ar 2015.gadu. «Virši-A» pērn nodokļu maksājumus veicis par kopējo summu vairāk nekā 18,4 miljoni eiro, kļūstot par lielāko nodokļu maksātāju Zemgales plānošanas reģionā lielo nodokļu maksātāju grupā un saņemot par to Valsts ieņēmumu dienesta apbalvojumu.

«Virši-A» 2015.gadā strādāja ar 107,771 miljona eiro apgrozījumu, kas ir par 2,7% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 54,9% un sasniedza 1,246 miljonus eiro.

«Virši-A» darbojas kopš 1995.gada un, pēc Valsts ieņēmumu dienesta datiem, 2016.gadā bija ceturtais lielākais degvielas mazumtirgotājs Latvijā.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Svarīgākais
    Uz augšu