Tirdzniecības nozarē lielākais nodokļu maksātājs pērn bija «Philip Moris Latvia»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Lielākais nodokļu maksātājs tirdzniecības nozarē pērn bija tabakas produktu tirgotāja SIA «Philip Morris Latvia» ar nodokļos nomaksātiem 100,921 miljonu eiro, liecina «Firmas.lv» pēc Valsts ieņēmumu dienesta (VID) datiem sagatavotā informācija.

Otrs lielākais nodokļu maksātājs nozarē pērn bija SIA «Baltic Sales Network» ar 81,271 miljonu eiro, bet trešajā vietā - SIA «Greis loģistika» ar 37,649 miljoniem eiro.

Ceturtajā vietā atrodas SIA «Maxima Latvija» ar 37,218 miljoniem eiro, bet piektajā vietā ir SIA «Rimi Latvia» ar 32,191 miljonu eiro, liecina «Firmas.lv» informācija.

Vēl tirdzniecības nozares lielāko nodokļu maksātāju pirmajā desmitniekā ir SIA «Liviko» ar 19,142 miljoniem eiro, SIA «Sanitex» ar 16,175 miljoniem eiro, SIA «Altia Latvia» ar 15,851 miljonu eiro, SIA «Greis» ar 15,492 miljoniem eiro un SIA «Eugesta un partneri» ar 12,476 miljoniem eiro.

LETA jau ziņoja, ka 30.martā Valsts ieņēmumu dienests (VID) un Finanšu ministrija (FM) svinīgi apbalvoja 2016.gada lielākos nodokļu maksātājus.

Šogad netika speciāli apbalvots valstī lielākais nodokļu maksātājs, bet gan tika pasniegtas balvas un atzinības raksti katra Latvijas reģiona lielākajam nodokļu maksātājam mazo, vidējo un lielo nodokļu maksātāju grupā, kā arī tika godināts lielākais darba nodokļu maksātājs, lielākais eksportētājs (pēc eksporta apjoma uz trešajām valstīm vai trešajām teritorijām), lielākais nodokļu maksātājs - valsts, pašvaldību kapitālsabiedrība un 2016.gada debija.

Visvairāk pērn Latvijas valsts kopbudžetā iemaksāja trīs naftas produktu tirgotāji - SIA «Circle K Latvia» (iepriekš «Statoil Fuel & Retail Latvia»), SIA «Neste Latvija» un SIA «Orlen Latvija».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu