«Dobeles dzirnavnieku» turpinās vadīt Kristaps Amsils

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Graudu pārstrādes uzņēmumu AS «Dobeles dzirnavnieks» turpinās vadīt tā līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Kristaps Amsils, apstiprināja kompānijā.

Informācija «Firmas.lv» liecina, ka «Dobeles dzirnavnieks» valdes priekšsēdētāja amatā atkārtoti iecelts kompānijas līdzšinējais valdītājs, kuram 14.aprīlī būtu trīs gadu amata pilnvaru termiņa beigas. Tādējādi Amsils «Dobeles dzirnavnieks» valdes priekšsēdētāja amatā iecelts trešo reizi, jo šis amats viņam tika uzticēts arī laikā no 2011.gada 29.aprīļa līdz 2014.gada 14.aprīlim un laikā no 2014.gada 14.aprīļa līdz 2017.gada 14.aprīlim.

Citas izmaiņas kompānijas valdes sastāvā nav reģistrētas. Bez Amsila darbu valdē turpina tās līdzšinējie valdes locekļi Uve Gabriels-Jens un Ieva Šiliņa, kuri valdē strādā kopš pagājušā gada 19.janvāra.

Jau ziņots, ka «Dobeles dzirnavnieka» apgrozījums 2015.gadā pieauga par 27% un bija 98,508 miljoni eiro, bet peļņa samazinājās 3,6 reizes un bija 1,14 miljoni eiro. Pagājušā gada finanšu datus uzņēmums vēl nav publiskojis.

«Dobeles dzirnavnieks» ir viens no vadošajiem graudu pārstrādes uzņēmumiem Baltijas valstīs. Tā galvenie darbības virzieni ir kviešu miltu, mannas, miltu maisījumu, makaronu, graudaugu pārslu, putraimu un dzīvnieku barības ražošana. «Dobeles dzirnavnieks» dibināts 1994.gadā, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 3,78 miljoni eiro. Kopš 2008.gada uzņēmuma kapitāldaļu īpašnieks ir Igaunijas miltu pārstrādes uzņēmums «Tartu Mill».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu