Atrodi savas jaunās mājas! Karsti piedāvājumi jaunajos projektos

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pavasaris nekustamo īpašumu tirgū ir aktīvs un karsts periods, tāpēc vadošais nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv sadarbībā projektu attīstītājiem un pārdevējiem piedāvā jauno projektu kampaņu «Karstie piedāvājumi»! Kampaņa norisināsies no 1. līdz 30 aprīlim. Tās laikā interesentiem būs iespēja iepazīt plašo jauno projektu klāstu, izstaigāt tos virtuāli vai klātienē, un atrast savu jauno mājokli.

«Karstie piedāvājumi»

Jauno projektu kampaņa «Karstie piedāvājumi» ir ilggadēja City24.lv tradīcija, kas katru reizi rada vislielāko potenciālo pircēju interesi. Kampaņa norisinās viena mēneša garumā divas reizes gadā – pavasarī un rudenī, kad nekustamo īpašumu tirgū valda pastiprināta aktivitāte.

Jauno projektu piedāvājumu iespējams apskatīt kampaņas mājaslapā. Tur pārskatāmā veidā iespējams apskatīt visu kampaņas dalībnieku piedāvāto. Jaunums – lielāko daļu jauno projektu pavasara «karsto piedāvājumu» kampaņas laikā varēs apskatīt ne vien fotogrāfijas, bet arī izstaigāt 360 grādu virtuālajās tūrēs, kas ne tikai ļauj pilnvērtīgi iepazīt jebkuru īpašumu, bet arī veicina lēmuma pieņemšanu par tā iegādi.

Foto: Publicitātes foto

Daudzi projekti, kas piedalījās iepriekšējo gadu kampaņās, jau ir realizēti, taču piedāvājums vēl joprojām ir plašs un daudzveidīgs, jo to vietā nāk pavisam jauni projekti, savukārt citos uzsākta vai turpinās nākamo kārtu būvniecība. Tas nozīmē, ka kampaņas ietvaros ikvienam ir iespējams atrast ne vien savam dzīves stilam un iespējām piemērotāko, bet arī pirmajiem uzzināt par projektiem, kurus vēl tikai attīstīs. Vietnē iespējams sazināties arī ar SEB bankas pārstāvjiem un pieteikties kredīta konsultācijai.

Foto: Publicitātes foto

To apstiprina arī nekustamo īpašumu sludinājumu portāla City24.lv pārstāvis Kristaps Pagils: «Šajā pavasarī kampaņā «Karstie piedāvājumi» piedalās daudzi pavisam jauni projekti, piemēram, «Gaiļezera Nami», «Riverstone Residence», «Saliena Park Apartments», «Liepziedi», par kuriem vairāk varēsiet uzzināt tieši kampaņas mājaslapā. Tāpat ir arī daudz jauno projektu, kuros notiek nākamo kārtu būvniecība, kā, piemēram, «Jaunā Teika», «Imantas Ozoli» un «Biķerziedi«. Un tie ir vien daži no projektiem, kas piedalās!»

Viņš arī norāda, ka šobrīd ir piemērots laiks lēmuma pieņemšanai par īpašuma iegādi, jo pavasarī arvien vairāk projektos norit Atvērto durvju dienas. Tas nozīmē, ka mājokļu meklētājiem būs dota lieliska iespēja iepazīt projektus klātienē, pašiem tos izstaigājot un rodot atbildes uz visiem interesējošajiem jautājumiem.

«Karstie piedāvājumi»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu