«Norvik banka» veido bankomātu tīklu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rebeka Žeire/LETA

AS «Norvik banka» sākusi veidot bankomātu tīklu, liecina bankas publiskotā informācija. No 27.marta bankomāts pieejams Rīgā, Raiņa bulvārī 11, bet no 7.aprīļa bankomāts būs pieejams arī tirdzniecības centra «Rimi» telpās Rīgā, Prūšu ielā 2B.

Bankā skaidro, ka atbilstoši ilgtermiņa attīstības stratēģijai tā turpina paplašināt pakalpojumu klāstu un viens no darbības pilnveidošanas aspektiem ir bankomātu tīkla izveide. Bankomātu izvietojums tiek plānots, analizējot klientu plūsmu dažādās klientu apkalpošanas vietās.

«Norvik bankas» bankomātos klienti varēs izņemt skaidru naudu, uzzināt konta atlikumu, nomainīt un/vai atbloķēt PIN kodu.

Līdz šim «Norvik banka» Latvijā nebija izvietojusi bankomātus.

Latvijas Komercbanku asociācijas publicētā informācija liecina, ka 2016.gada beigās Latvijā bankomātus bija izvietojušas septiņas bankas: «Swedbank», «SEB banka», banka «Citadele», «DNB banka», «Nordea», «PrivatBank» un «Rietumu banka». Latvijā kopumā 2016.gada beigās bija izvietoti 1018 bankomāti.

«Norvik banka» pagājušajā gadā, pēc provizoriskiem datiem, strādāja ar peļņu 11,756 miljonu eiro apmērā pretstatā zaudējumiem 2015.gadā. «Norvik bankas» aktīvi 2016.gada 31.decembrī bija 887,401 miljona eiro apmērā, kas ir par 11,8% jeb 118,259 miljoniem eiro mazāk nekā 2015.gada beigās, kad bankas aktīvi bija 1,006 miljardi eiro.

Pēc aktīvu apmēra «Norvik banka» 2016.gada septembra beigās bija astotā lielākā banka Latvijā, liecina Latvijas Komercbanku asociācijas dati.

«Norvik bankas» akciju kontrolpaketes īpašnieks ir Grigorijs Guseļņikovs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu