Tukumā par € 4 miljoniem attīstīs degradēto teritoriju Lauktehnika-Tukums II

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agris Jansons

Tukuma novada pašvaldība Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalsta saņemšanai izstrādā projektu «Degradētās teritorijas sakārtošana zonā Lauktehnika-Tukums II», kura kopējās izmaksas plānotas 4 013 627 eiro.

Projektu šodien konceptuāli atbalstījusi novada dome. Tā mērķis ir teritorijas revitalizācija zonā Lauktehnika-Tukums II, reģenerējot degradētu teritoriju un sakārtojot publiski pieejamu ielu infrastruktūru uzņēmējdarbības attīstībai, nodrošinot videi draudzīgu un vides ilgtspēju veicinošu teritoriālo izaugsmi un jaunu darba vietu radīšanu. Plānotās projekta darbības ir vērstas uz uzņēmējdarbības veikšanai nepieciešamo, bet tajā pašā laikā degradēto teritoriju atjaunošanu, kurā, attīstot ceļu satiksmei paredzēto publisko infrastruktūru, iespējama jaunu uzņēmumu izvietošana un esošo paplašināšana.

Īstenojot projektu, paredzēta Stacijas ielas posma pārbūve un tās pieslēguma ielas Dāņu ielas izbūve, kā arī Vilkājas un Rūdas ielu posmu un Purva ielas izbūve.

Kopējās projekta izmaksas plānotas 4 013 627 eiro apmērā, tajā skaitā attiecināmās izmaksas 3 891 007 eiro un neattiecināmās izmaksas 122 620 eiro. Pašvaldība nodrošina līdzfinansējumu 762 107 eiro apmērā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu