Jauns spēlētājs Latvijas IT izglītības tirgū

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijā darbu uzsāk «QA Academy», kas ir viens no lielākajiem starptautiskajiem IT jomas izglītības tirgus spēlētājiem.

Kas ir QA ACADEMY?

Tas ir izglītības centrs, kurš sagatavo dažādu zināšanu līmeņa testētājus un programmatūras nodrošinājuma kvalitātes kontroles speciālistus. Pēc veiksmīgas filiāļu darbības Baltkrievijā un Krievijā, uzņēmums apgūst arī Baltijas valstu tirgu, savu pirmo mācību centru atverot Latvijā.

Lai darbotos mūsdienu IT pasaulē nav nepieciešama speciālā izglītība, « QA Academy» mācību programmas ir izstrādājuši pieredzes bagātā uzņēmuma « A1QA» kompetentie speciālisti , kuri ikdienā nodarbojas ar programmatūras nodrošinājuma testēšanas pakalpojumu sniegšanu.

Šobrīd uzņēmums « A1QA» var lepoties ar vairāk nekā 400 kvalitātes kontroles inženieru un testētāju komandu, kuru vadībā veiksmīgi tikuši realizēti vairāk nekā 1400 projekti tādiem pasūtītājiem kā Adidas, KasperskyLab , Pearson un citiem.

Vairāk nekā 20 treneru-praktiķu, 80 un vairāk kursu, semināru, meistarklašu, 450 absolventu gadā, kuri atraduši darbu uzņēmos, kas nodarbojas ar programmatūras nodrošinājuma testēšanu.

Jauna, mūsdienīga specialitāte, kuru nav nepieciešams apgūt gadiem, būs piemērota kā IT jomas speciālistiem tā arī studentiem un pat cilvēkiem, kuri vēl tikai sākuši iepazīt informācijas tehnoloģijas, nolēmuši mainīt savu profesionālo darbības sfēru vai ir sava aicinājuma meklējumos.

Strauji augošajam programmatūru nodrošinājuma tirgum ir nepieciešamas ne tikai nemitīgi izstrādātas jaunas metodes, bet arī speciālisti, kuri ir spējīgi vērtēt produktu, atrast vājās vietas, lai tas uzlabots varētu virzīties tirgū un konkurēt ar sev līdzīgajiem. Un te nu palīgā steidzas «QA Academy» absolventi.

«Ienākšana Baltijas tirgū un pirmā mācību centra izveide Latvijā bija apzināts lēmums, balstīts uz rūpīgu situācijas analīzi. Pirmkārt, mēs saskatām nepieciešamību pēc kvalificētiem testētājiem darbam Latvijas IT kompānijās, kā arī izveidojušos pieprasījumu pēc mūsu absolventiem. Otrkārt, valstī ir daudz talantīgu cilvēku, kuri atrodas sava dzīves ceļa meklējumos. Mūsu mērķis ir sniegt vienkāršam cilvēkam, ar labām iemaņām personālā datora lietošanā kā arī augstu motivāciju mācīties, iespēju pusotra mēneša laikā apgūt profesijas pamatus, kura palīdzēs sākt savu ceļu IT pasaulē.» tā pirmā mācību «QA ACADEMY» mācībucentra atvēršanu komentēja uzņēmuma vadītājs Jurijs Anuškins.

Uzzināt vairāk par kursiem un centru var mājaslapā https://qa-academy.lv/lv/

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu