Rīgā sāk pārbūvēt pirmo degvielas uzpildes staciju, kas iegūs zīmola «Circle K» izskatu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Degvielas tirgotājs SIA «Circle K Latvia» (iepriekš «Statoil Fuel & Retail Latvia») marta beigās sācis būvdarbus pirmajā degvielas uzpildes stacijā Rīgā, Tvaika ielā 2, kas iegūs zīmola «Circle K» izskatu, pavēstīja uzņēmumā.

Savukārt pirmā oficiālā «Circle K» stacijas atvēršana plānota šogad maijā.

«Pirmās stacijas pārbūves mērķis ir pārbaudīt tehniskos risinājumus, darbu izpildei nepieciešamo laiku, kā arī citas tehniskās nianses, ieviešot jauno zīmolu. Drīzumā līdzšinējā «Statoil» zīmola nomaiņa sāksies visā Latvijā un turpināsies līdz pat rudenim,» pauda kompānijas mazumtirdzniecības tīkla direktors Viesturs Astičs.

«Statoil Fuel & Retail» 2012.gadā pārņēma viens no pasaules lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem «Alimentation Couche-Tard». Līdz ar uzņēmuma iegādāšanos tika iegūtas tiesības izmantot «Statoil» nosaukumu vien ierobežotu laiku.

Foto: Publicitātes foto

«Circle K» patlaban ir viens no lielākajiem un pasaulē pazīstamākajiem uzņēmuma «Couche-Tard» zīmoliem, un ar šādu nosaukumu pagājušā gadsimta piecdesmitajos gados klientu apkalpošana tika sākta Arizonā, ASV. Patlaban «Circle K» atrodams vairāk nekā 20 valstīs dažādās pasaules daļās.

Jaunās «Circle K» degvielas uzpildes stacijas būs daļa no starptautiska uzņēmuma ar teju 15 000 veikaliem un degvielas uzpildes stacijām.

Kā ziņots, «Circle K Latvia» pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2015.gada 1.maija līdz 2016.gada 30.aprīlim, strādāja ar 358,177 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 9% mazāk nekā iepriekšējā finanšu gadā, savukārt uzņēmuma peļņa pieauga par 13,8% - līdz 21,571 miljonam eiro, liecina «Firmas.lv» pieejamais kompānijas gada pārskats.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu