«Lux Express» iegādājies sešus jaunākās paaudzes autobusus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Igaunijas starptautisko pārvadājumu grupa «Lux Express» iegādājusies sešus jaunākās paaudzes «Scania Irizar» autobusus, kuri tiks izmantoti, lai apkalpotu pasažierus maršrutos Tallina-Rīga un Tallina-Pēterburga, pavēstīja «Lux Express».

Jaunie autobusi sāks kursēt vasaras sākumā. Spēkrati izgatavoti pēc «Lux Express» pasūtījuma, tajos kopā ir 45 pasažieru vietas, tostarp 15 vietas ir «Lounge» daļā, kur sēdekļi izvietoti pēc principa 2+1.

Pēc kompānijā vēstītā, jaunajos autobusos ir multimediju ierīces, regulējamie sēdekļi, rozetes elektronisko ierīču uzlādēšanai, katra sēdvieta aprīkota ar drošības jostu. Visos autobusos ir bezvadu internets, gaisa kondicionieris un tualete.

«Mūsdienu sabiedriskais transports galvenokārt konkurē ar privātajām automašīnām, un uzņēmums izvirzījis mērķi pārliecināt cilvēkus izvēlēties ceļot ar autobusu,» norādīja «Lux Express».

Jau ziņots, ka «Lux Express» pērn pārvadāja 2 179 976 pasažierus, kas ir par 11,4% vairāk nekā 2015.gadā.

«Lux Express Group» ir starptautisko autobusu reisu operators, kas piedāvā pakalpojumus septiņās valstīs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu