Igaunijas «Lux Express» vasarā plāno sākt iekšzemes autobusu reisus Krievijā

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Igaunijas autobusu pārvadājumu kompānija «Lux Express» plāno vasarā sākt autobusu reisus Krievijas iekšējos maršrutos, veicot pasažieru pārvadājumus maršrutos Sanktpēterburga-Maskava un Sanktpēterburga Pleskava, otrdien vēstīja laikraksts «Postimees».

«Mēs plānojam jau šovasar ieiet Krievijas iekšējo reisu tirgū,» laikrakstam teicis «Lux Express» valdes priekšsēdētājs Hannsess Sārpū. Viņš norādīja, ka plānots sākt autobusu pasažieru pārvadājumus divos maršrutos: Sanktpēterburga-Maskava, kurā plānots abos virzienos veikt nakts reisus, un Sanktpēterburga-Pleskava, kurā plānots veikt vairākus reisus dienā.

«Pārvadājumiem nepieciešamā atļauja mums jau ir,» paziņoja Sārpū, piebilstot, ka vēl ir jāatrisina daži tehniski jautājumi. «Pašlaik mēs ejam uz to, ka abas līnijas atklāsim vasarā,» viņš teica.

Līniju apkalpošana tiks uzticēta vietējam meitasuzņēmumam.

Tāpat Sārpū intervijā «Postimees» ļāva noprast, ka no 1.septembra atstās «Lux Express» vadītāja amatu, kurā atrodas jau vairāk nekā desmit gadu.

«Lux Express Group» ir starptautisks autobusu reisu operators, kas piedāvā pakalpojumus Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Polijā, Čehijā, Slovākijā, Austrijā, Ungārijā, Helsinkos, Baltkrievijā un Krievijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu