«Lattelecom» izsolē piedāvā nekustamo īpašumu Vecrīgā; sākumcena - € 4,56 miljoni

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Google Maps

SIA «Lattelecom» izsolē piedāvā iegādāties nekustamo īpašumu Rīgā, Audēju ielā 15 un Kalēju ielā 48, teikts paziņojumā oficiālajā izdevumā «Latvijas Vēstnesis». Izsoles sākumcena noteikta - 4,56 miljoni eiro.

Tostarp nekustamo īpašumu Audēju ielā 15 veido zemes gabals un ēka, bet Kalēju ielā - ēka. Minēto īpašumu «Lattelecom» piedāvā iegādāties nedalītā veidā mutiskā izsolē ar augšupejošu soli. Izsole notiks 2017.gada 21.aprīlī plkst.13 Rīgā, Dzirnavu ielā 105.

Pieteikties izsolei varēs no 10.aprīļa līdz 19.aprīlim, iesniedzot maksājuma uzdevumu par drošības naudas iemaksu 10% apmērā no nekustamā īpašuma izsoles sākuma cenas, proti, 456 000 eiro, ieskaitīšanu «Lattelecom» norēķinu kontā.

Jau vēstīts, ka «Lattelecom» minēto īpašumu mēģināja izsolīt arī 2011.gada novembrī, taču pretendentu trūkuma dēļ izsole nenotika. Minētā nekustamā īpašuma sākumcena toreiz bija noteikta 2,393 miljoni latu (3,405 miljoni eiro).

«Lattelecom» pieder valstij Privatizācijas aģentūras personā (51%) un koncerna «Telia Company» meitasuzņēmumam «Tilts Communications» (49%). Pēc kompānijas sniegtās informācijas, «Lattelecom» grupas peļņa pērn bija 32 miljoni eiro, bet apgrozījums sasniedza 193,25 miljonus eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu