Februārī augušas sērijveida dzīvokļu cenas Rīgas apkārtnē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Šā gada februārī sērijveida dzīvokļu cenas augušas Ogrē, Kauguros, Salaspilī un Jelgavā, teikts nekustamo īpašumu kompānijas «Arco Real Estate» sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Februārī Ogrē sērijveida dzīvokļu cenas palielinājās par 2,4%, dzīvokļu vidējai cenai pieaugot līdz 496 eiro par kvadrātmetru. Šogad dzīvokļu cenas kopumā Ogrē pieaugušas jau par 3,6%. Februārī cenas palielinājās vienas līdz trīs istabu dzīvokļiem. Par vienu no galvenajiem cenu pieauguma iemesliem var uzskatīt Ogres dzīvokļu nepietiekošo piedāvājumu, skaidro «Arco Real Estate».

Kauguros februārī sērijveida dzīvokļu cenas palielinājās par 1,6% un viena kvadrātmetra vidējā cena sasniedza 482 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2017.gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros kopumā palielinājās par 2,7%.

Salaspilī dzīvokļu cenas februārī palielinājās par 2,4% un sērijveida dzīvokļu vidējā cena pieauga līdz 551 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2017.gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā palielinājās par 3,4%. Cenas, līdzīgi kā Rīgas mikrorajonos, turpina pieaugt.

Arī Jelgavas dzīvokļu cenas februārī turpināja palielināties - mēneša laikā cenas pieauga par 2,2%. Sērijveida dzīvokļu vidējā cena februārī sasniedza 418 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2017.gada sākuma Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas pieauga par 3,7%.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu