«airBaltic» ar jaunajām CS300 lidmašīnām veikusi vairāk nekā 500 lidojumu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Latvijas nacionālā aviokompānija «airBaltic» ar jaunajām «Bombardier» CS300 lidmašīnām veikusi vairāk nekā 500 lidojumu un kopumā darbībā pavadījusi vairāk nekā 1000 stundu (block hours), pavēstīja uzņēmumā.

«Šī ir «airBaltic» vēsturē veiksmīgākā jaunu lidaparātu darbības sākšana. CS300 pārspēj mūsu cerības, un mēs esam patiesi gandarīti. Papildus tam «airBaltic» klienti sniedz pozitīvas atsauksmes par jaunajiem lidaparātiem un izsaka vēlmi ar CS300 lidmašīnām lidot arī citos «airBaltic» maršrutos Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos,» pauda aviokompānijas valdes loceklis Martins Sedlackis.

«airBaltic» ar CS300 veic lidojumus uz tādiem galamērķiem kā Amsterdama, Parīze, Minhene, Frankfurte, Helsinki, Tallina, Barselona, Roma un citiem. Trešā jaunā lidmašīna «airBaltic» flotei marta beigās.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka pirmo «Bombardier» CS300 lidmašīnu «airBaltic» Rīgas lidostā sagaidīja pērn 30.novembrī, komerclidojumus ar jauno gaisa kuģi «airBaltic» sāka decembra vidū. Savukārt otro CS300 lidmašīnu aviokompānija saņēma 2017.gada sākumā.

Nacionālā aviokompānija Kanādas ražotājam «Bombardier» ir pasūtījusi kopumā 20 CS300 lidmašīnas, kas ir lielākais «CSeries» modelis. Tajā ir vietas 130 līdz 160 pasažieriem. Visas «airBaltic» pasūtītas lidmašīnas ir ar 145 sēdvietām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu