Ēdnīcu tīkla «Daily» īpašniece «BR Group» apgrozījums pērn auga par 30%

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Ēdnīcu tīkla «Daily» īpašnieces SIA «BR Group» apgrozījums pērn sasniedz 1,4 miljonus eiro, kas ir par 30% vairāk nekā 2015.gadā, kad apgrozījums bija 1,08 miljoni eiro, liecina «Firmas.lv» informācija.

Uzņēmuma peļņa pērn bija 1,154 miljoni eiro, kas ir par 86% vairāk nekā 2015.gadā, kad peļņa bija 621 377 eiro.

Vadības ziņojumā teikts, ka pagājušajā gadā uzņēmums turpināja attīstīt divus sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumus, no kuriem viens atrodas Igaunijā - «Baltic Restaurants Estonia», bet otrs atrodas Latvijā - «Baltic Restaurants Latvia», kā arī turpināja pārvaldīt «Subway» franšīzes uzņēmumus «Submarine Estonia» un «Submarine Latvia».

Pērn pieaugusi zīmola «Daily» popularitāte. Uz pagājušā gada beigām Latvijā un Igaunijā no kopējā struktūrvienību skaita 159 ar zīmolu «Daily» darbojās 150.

Uzņēmums iepriekš veicis nozīmīgus ieguldījumus biznesa attīstībā Igaunijā, kā rezultātā 50% no kopējiem ieņēmumiem saņemti par pakalpojumiem Igaunijā.

Kā atzīmēts ziņojumā, pagājušā gada sekmīgā darbība nodrošināja stabilu naudas plūsmu, tādējādi uzņēmums varēja nomaksāt atlikušās kredītsaistības AS «SEB bankai» 100 000 eiro apmērā, kā arī palielināt naudas plūsmu dividenžu izmaksai, sasniedzot pusmiljonu eiro gadā.

Kā ziņots, līdz 2.janvārim «BR Group» darbojās ar nosaukumu «Baltic Restaurants Busines». Nosaukuma maiņa ir saistīta ar to, ka «BR Group» ietilpst vairāki ēdināšanas uzņēmumi, kas darbojas gan Latvijā, gan Igaunijā.

Uzņēmums «BR Group» dibināts 2011.gadā, tā pamatkapitāls ir 300 080 eiro. «BR Group» īpašnieki ir Kaugars - 30%, Anita Gleizde - 30%, Guntis Bredovskis - 30% un Kristīne Reimere - 10%.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu