«airBaltic» marta beigās plāno saņemt nākamo «Bombardier» CS300 lidmašīnu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva

Latvijas nacionālā aviokompānija «airBaltic» marta beigās plāno saņemt nākamo «Bombardier» CS300 lidmašīnu, pirmdien intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam «Rīta Panorāma» sacīja aviokompānijas korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags.

Viņš arī atzīmēja, ka līdz šā gada beigām «airBaltic» flotē būs kopumā astoņas «Bombardier» CS300 lidmašīnas, savukārt nākamajā gadā un arī 2019.gadā aviokompānija plāno saņemt vēl pa sešām lidmašīnām.

Jau vēstīts, ka pirmo «Bombardier» CS300 lidmašīnu «airBaltic» Rīgas lidostā sagaidīja 2016.gada 30.novembrī, savukārt komerclidojumus ar jauno gaisa kuģi «airBaltic» sāka decembra vidū.

Nacionālā aviokompānija Kanādas ražotājam «Bombardier» ir pasūtījusi kopumā 20 CS300 lidmašīnas, kas ir lielākais «CSeries» modelis. Kad «airBaltic» flotes 12 Q400 turbopropelleru lidmašīnām pievienosies 20 CS300 lidmašīnas, uzņēmums pakāpeniski pāries uz pilnīgu «Bombardier» lidaparātu floti.

«airBaltic» nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu