«Latvenergo»: «Lattelecom» iesaistīšanās elektroenerģijas tirgū veicinās pakalpojumu attīstību

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Telekomunikāciju uzņēmuma SIA «Lattelecom» lēmums sākt tirgot elektroenerģiju veicinās jaunu pakalpojumu attīstību nozarē, šodien virtuālā konferencē (vebinārā) sacīja AS «Latvenergo» finanšu direktors Guntars Baļčūns.

Viņš norādīja, ka «Lattelecom» ienākšana tirgū noteikti pastiprinās konkurenci, kas ir labas ziņas patērētājiem.

Pēc Baļčūna teiktā, tas veicinās jaunu pakalpojumu attīstību nozarē. «Latvenergo» pastāvīgi strādā pie klientu apkalpošanas uzlabošanas un pakalpojumu klāsta paplašināšanas, piemēram, no šā gada fiziskām personām piedāvājot energorisku apdrošināšanas pakalpojumu «Elektrum apdrošināts».

Vienlaikus viņš atzīmēja, ka «Latvenergo» darbības stratēģija paredz gan meklēt iespējas piedāvāt jaunus pakalpojumus, gan paplašināties tirgos ģeogrāfiski.

Taujāts, vai «Latvenergo» varētu iesaistīties telekomunikāciju nozarē, Baļčūns atbildēja, ka nopietni apsvērta atgriešanās telekomunikāciju jomā nav.

Kā ziņots, ka «Lattelecom» paziņojis par iesaistīšanos elektroenerģijas tirgū. Uzņēmums piedāvā trīs produktus - «tet Dinamiskais», «tet Drošais» un «tet Fiksētais», kuru mērķa klients ir jebkura mājsaimniecība un uzņēmumi Latvijā. Kompānija apgalvo, ka ar «tet» pakalpojumiem 95% iedzīvotāju spēs piedāvāt zemāku ikmēneša rēķinu.

Tie, kuri būs pieteikušies līdz 15.martam, saņems elektroenerģiju no 1.aprīļa. «Lattelecom» mērķis ir līdz gada beigām sasniegt 10 000 - 12 000 mājsaimniecību, kas izmanto «tet» pakalpojumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu