«Valsts asinsdonoru centrs» elektroenerģiju iegādāsies no «AJ Power»

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

«Valsts asinsdonoru centrs» iepirkumu procedūras rezultātā ir noslēdzis līgumu un elektroenerģiju iegādāsies no elektroenerģijas tirgotāja SIA «AJ Power».

«AJ Power» turpmāko gadu nodrošinās «Valsts asinsdonoru centru» ar elektroenerģijas piegādi. AJ Power Holding valdes loceklis Roberts Samtiņš: «Priecājamies, ka mums arvien izdodas paplašināt klientu loku, kā arī sadarboties ar valstij tik nozīmīgu iestādi kā Valsts asinsdonoru centrs».

VADC nodrošina augstas kvalitātes asins komponentu sagatavošanu, kā arī ārstnieciskos pakalpojumus. VADC veicina partnerību ar donoriem, pacientiem, ārstniecības personālu, kā arī veselības aprūpes iestādēm. Centrs rūpējas par asins un asins komponentu pietiekamību Latvijā.

Uzņēmums «AJ Power» jau piegādā elektroenerģiju tādām valsts iestādēm kā Latvijas Republikas Saeima, Iekšlietu ministrijas padotības iestādēm un Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs.

AJ Power ir pirmais un vienīgais uzņēmums Latvijā, kas piedāvā integrētu energopārvaldības risinājumu pakalpojumus, sākot no energoresursu tirdzniecības līdz energoefektivitātes un pašu ģenerācijas risinājumu uzstādīšanas un finansēšanas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu