LETA un TVNET valdes darbu turpinās viena cilvēka sastāvā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Nacionālās informācijas aģentūras LETA un ziņu portāla «TVNET» valdēs no pirmdienas strādās viens valdes loceklis, informē Baltijas valstu mediju koncerns «Eesti Meedia».

«Eesti Meedia» no abu uzņēmumu valdēm atsaucis Unu Klapkalni, un turpmāk tajās kā vienīgais darbu turpinās Juris Mendziņš.

«Eesti Meedia» vadītājs Svens Nūtmans norāda, ka īpašnieki vēlas savu Latvijas mediju vadību padarīt efektīvāku nekā līdz šim, lai nodrošinātu strauju šo kompāniju attīstību.

«Akcionāra vēlēšanās ir vairāk ieguldīt žurnālistos un būt labākajiem mediju tirgū, enerģiski attīstot izmeklējošo un brīvo žurnālistiku,» skaidro Nūtmans.

Pēc viņa vārdiem, ir pats par sevi saprotams, ka modernas mediju organizācijas mērķis ir iespējas samazināt administratīvos izdevumus, lai novirzītu atbrīvotos līdzekļus savai pamatdarbībai, dažādojot žurnālistisko saturu un paaugstinot tā kvalitāti.

Gan SIA «LETA», gan SIA «TV net» turpinās strādāt savās jomās ar nemainīgu biznesa modeli un zīmoliem, norāda «Eesti Meedia».

«Eesti Meedia» grupā ietilpst vairāki mediji visās trīs Baltijas valstīs. Latvijā grupa pārvalda aģentūru LETA un portālu «TVnet».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu