Citadele veicinās ticību brīnumiem

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

72% Latvijas iedzīvotāju netic brīnumiem jeb iespējai, ka kāds, kurš nav viņa radinieks, varētu uzdāvināt 100 eiro. Šādu iespēju pieļauj vien 21% respondentu, liecina SKDS veiktā aptauja. Banka Citadele apņēmusies iedzīvotāju ticību brīnumiem palielināt.

Ieraugot savā kontā negaidītus 100 eiro, vairums iedzīvotāju (45%) tos iztērētu, lai sevi iepriecinātu ar kādu sen kārotu pirkumu. Bankas Citadele valdes locekle Santa Purgaile gan norāda, ka saskaņā ar aptauju arvien vairāk iedzīvotāju izvēlas līdzekļus uzkrāt - 23% negaidītu naudas dāvanu noguldītu. Savukārt 20% iedzīvotāju dāvanā saņemtos 100 eiro izlietotu, lai nokārtotu savas saistības – rēķinus un parādus.

«Uzņēmēja saistības ir arī nodokļu nomaksa, tādēļ banka Citadele sākusi kampaņu, ar kuru vēlamies uzņēmējiem sniegt morālo atbalstu veidot «tīru» biznesu un būt atbildīgiem pret savām saistībām. Ikvienam jaunajam klientam – uzņēmējam – kurš Citadelē būs atvēris norēķinu kontu un sešus mēnešus no tā maksās nodokļus, septītajā mēnesī pārskaitīsim dāvanu – 100 eiro. Dāvana paredzēta nodokļu nomaksai, un ticam, ka būs uzņēmēji, kas šādiem mērķiem līdzekļus arī izlietos,» stāsta Santa Purgaile.

Vienlaikus ar kampaņu banka Citadele cer palielināt to iedzīvotāju daļu, kas tic brīnumam un iespējai, ka kāds, kurš nav viņa tuvinieks, var uzdāvināt 100 eiro. To, ka šāda naudas summa ir pietiekami nozīmīga, liecina iedzīvotāju atbildes uz jautājumu, cik ilgu laiku negaidīti 100 eiro bankas kontā sagādātu prieku. 23% iedzīvotāju atbildēja, ka 100 eiro dāvana sniegtu prieku uz visu dienu, bet piektajai daļai (20%) būtu sagādāts prieks uz visu mēnesi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu