«Euroskor Latvijā» šogad plāno 3-4% apgrozījuma pieaugumu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Apavu tirgotājs «Euroskor Latvijā» šogad plāno 3-4% apgrozījuma pieaugumu, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, sacīja SIA «Euroskor Latvijā» valdes loceklis Aldis Lūsis.

«Kopumā plānojam iekļauties kopējās tirgus attīstības tendencēs, mērķējot uz nedaudz augstāku - 3-4% - apgrozījuma pieaugumu,» sacīja Lūsis, piebilstot, ka par uzņēmuma aizvadītā gada rezultātiem kompānija varēs paziņot nedaudz vēlāk.

Viņš pastāstīja, ka «Euroskor Latvijā» šogad tāpat kā katru gadu plāno ieguldīt līdzekļus tirdzniecības tīkla uzlabošanā, rekonstruējot vai renovējot atsevišķus veikalus. Tāpat kompānija apsver iespēju atvērt arī jaunu veikalu.

Pēc Lūša teiktā, viens no prioritārajiem «Euroskor Latvijā» darbības mērķiem šogad būs e-vides stiprināšana, jo pirkumi ar interneta starpniecību ir kļuvuši par vērā ņemamu tirdzniecības veidu. «Katru gadu ļoti strauji pieaug to iedzīvotāju skaits, kas izvēlas iegādāties apavus e-vidē - pieprasījums pēc e-vides pakalpojumiem ir daudz augstāks nekā pēc jaunu veikalu atvēršanas -, tāpēc paredzam, ka tieši e-vide un kvalitatīvu interneta veikalu uzturēšana arī būs būtisks faktors mūsu konkurētspējas veicināšanā un izaugsmē,» sacīja Lūsis.

2015.gadā «Euroskor Latvijā» strādāja ar 9,036 miljonu eiro apgrozījumu un 32 890 eiro peļņu, liecina «Firmas.lv» publiskotais uzņēmuma gada finanšu pārskats. Pērnā gada rezultāti vēl nav publiskoti.

SIA «Euroskor Latvijā» reģistrēta 1991.gada 12.februārī. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 500 000 eiro. «Euroskor Latvijā» pilnībā pieder SIA «AZ Holding». «AZ Holding» īpašnieki ir iepriekšējie «Euroskor» kapitāldaļu turētāji - Jānis Andersons, kam pieder 75% «AZ Holding» kapitāldaļu, Ēriks Zarahovičs, kam pieder 20% «AZ Holding» kapitāldaļu, un Raitis Zarahovičs, kam pieder 5% «AZ Holding» kapitāldaļu.

«Euroskor Latvijā» pieder zīmolu «Euroskor», «Ecco», «Lloyd» un «Tamaris» veikali.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu