Arvien vairāk ceļojumus organizē ar tūrisma operatoru vai aģentūru starpniecību

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Arvien vairāk klientu ceļojumus organizē ar tūrisma operatoru vai aģentūru starpniecību, sacīja tūrisma aģentūras «Kolumbs» direktore Sanita Rugina.

Viņa atzīmēja, ka, ņemot vērā drošības situācijas pasliktināšanos pasaulē, klienti arvien vairāk novērtē tūrisma aģentūru piedāvātos pakalpojumus. «Neprognozējama un sarežģīta situācija mudināja arvien vairāk klientu ceļojumus organizēt ar tūroperatoru vai tūrisma aģentūru starpniecību, nevis individuāli, jo tūrisma pakalpojumu sniedzēji krīzes situācijas atrisina ļoti operatīvi,» teica Rugina, piebilstot, ka, uzticot atpūtas ceļojuma organizēšanu profesionāļiem, klients var būt drošs arī par konkrētu kontaktpersonu ceļojuma laikā.

«Kolumbs» direktore atzīmēja, ka individuālie ceļotāji ir atzinīgi novērtējuši «Kolumbs» online rezervēšanas sistēmas - gan aviobiļešu interneta veikalu, gan arī apartamentu, jūras kruīzu, apdrošināšanas un automašīnu īres iespējas.

Kā vienu no šā gada nozīmīgākajiem notikumiem tūrisma jomā, viņa minēja nozares uzņēmumu dalību tūrisma izstādē «Balttour 2017», kas katru gadu pulcē tūkstošiem profesionāļu un entuziastu no dažādām pasaules valstīm vienkopus.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka «Tūrisma aģentūras «Kolumbs«» apgrozījums 2015.gadā bija 9,844 miljoni eiro, kas ir par 5,7% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma zaudējumi bija 36 384 eiro, pretstatā peļņai gadu iepriekš.

«Tūrisma aģentūra «Kolumbs«» reģistrēta 1998.gadā. Tās pamatkapitāls ir 284 574 eiro. Aģentūras 70% daļu pieder Sanitai Ruginai, bet 30% - SIA «CFO», kura īpašnieki savukārt ar 50% daļu katrs ir Santa Kovaļevska un Uldis Lorbergs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu