Rīgā durvis ver jauns dzērienu veikals - noliktava AlkOutlet dzērieni&vīni

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien, 6. decembrī, Rīgā, Murjāņu ielā 91, durvis pircējiem ver jauns veikals–noliktava AlkOutlet dzērieni&vīni. Jaunās tirdzniecības zāles platība ir 145 m2, un pircējiem tas ir atvērts no pirmdienas līdz sestdienai ar darba laiku no pulksten 10:00 līdz 21:00, bet svētdienās no 11:00 līdz 18:00.

Jaunais veikals atrodas ēkā, kurai ir ērta piebraukšana ar auto. Blakus AlkOutelt dzērieni&vīni atrodas arī autobusu pietura. Veikalā ir padomāts ne tikai par plašu produktu klāstu, bet arī par interesantu telpas dizainu. AlkOutlet apmeklētāji veikalā var iegādāties kvalitatīvus alkoholiskos un bezalkoholiskos dzērienus. Papildus šīm produktu grupām būs iespējams nopirkt arī dažādus saldumus – šokolādes, saldējumus un konfektes.

Jaunajā veikalā ir pieejama plaša vīna, alus, brendija, viskija un citu alkoholisko un bezalkoholisko dzērienu izvēle. Tajā iespējams iegādāties preces par 20-30% lētāk nekā citos veikalos. AlkOutlet dzērieni&vīni pircējiem tiek piedāvāti ne tikai produkti par izdevīgām cenām, bet arī regulāras cenu akcijas, kas savukārt lieti noder, organizējot svētkus vai kādus īpašus dzīves notikumus.

Veikalā-noliktavā AlkOutlet dzērieni&vīni plašā sortimentā ir pieejami kvalitatīvi vīni. Lai pircējiem būtu vieglāk izvēlēties vislabāko, veikalā iespējams atrast atsevišķus vīnus ar atzīmi «Teicama izvēle!», šos vīnus īpaši rekomendē Latvijā pazīstamais vīnzinis Jānis Kaļķis.

Jaunā veikala īpašnieks ir SIA «Banderi S.IDE». Šis uzņēmumam ir jau 6. AlkOutlet dzērieni&vīni veikals. SIA «Banderi S.IDE» šajā gadā plāno atvērt vēl jaunus AlkOutlet dzērieni&vīni veikalus-noliktavas arī citviet Latvijā, kā arī ieguldīt papildu līdzekļus esošo veikalu modernizācijai.

Par veikalu–noliktavu AlkOutlet dzērieni&vīni

Pirmais veikals AlkOutlet dzērieni&vīni tika atvērts 2012. gada septembrī Ķekavā, tirdzniecības centrā «Liiba». Četru gadu laikā tas ir kļuvis par nozīmīgu zīmolu alkoholisko un bezalkoholisko dzērienu mazumtirdzniecības sektorā Latvijā. Veikali–noliktavas AlkOutlet dzērieni&vīni atrodas 26 Latvijas pilsētās: Alūksnē, Ķekavā, Siguldā, Limbažos, Jelgavā, Rīgā, Smiltenē, Salaspilī, Jūrmalā, Ādažos, Ventspilī, Skrundā, Talsos, Ogrē, Ozolniekos, Ķegumā, Liepājā, Gulbenē, Saldū, Tukumā, Koknesē, Aizkrauklē, Viļānos, Dobelē un Rūjienā. AlkOutlet dzērieni&vīni veikalu tirdzniecības zāles ir plašas, ērti pārskatāmas, un preces iespējams iegādāties par 20–30% lētāk nekā citos veikalos. Veikalos var nopirkt populāru, kā arī mazāk zināmu zīmolu alkoholiskos dzērienus. AlkOutlet dzērieni&vīni piedāvājuma klāstā ir aptuveni 600 dzērienu un apmēram 200 dažādu aksesuāru pozīciju.

PĀRMĒRĪGA ALKOHOLA LIETOŠANA IR KAITĪGA JŪSU VESELĪBAI. ALKOHOLISKOS DZĒRIENUS AIZLIEGTS PĀRDOT, NODOT UN IEGĀDĀTIES NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu