«Latvijas Loto» peļņa deviņos mēnešos sasniegusi 3,7 miljonus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Diāna Lozko / LETA

Izložu un loteriju rīkotāja VAS «Latvijas Loto» šogad deviņos mēnešos strādāja ar 21,301 miljona eiro apgrozījumu, kas ir par 21,9% vairāk nekā 2015.gada attiecīgajā periodā, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 28,8% un bija 3,711 miljoni eiro, liecina publiskotais uzņēmuma finanšu pārskats.

«»Latvijas Loto» 2016.gada deviņos mēnešos izvirzītie mērķi ir sasniegti un darba uzdevumi izpildīti,» teikts finanšu pārskata vadības ziņojumā, piebilstot, ka pārskata periodā izvirzītie finanšu mērķi ir pārsniegti.

Tāpat kompānijas vadība informē, ka šogad veikta izpēte jaunu loteriju produktu ieviešanai, pieņemot lēmumu un sākot darbu jaunas skaitļu loterijas un momentloterijas izstrādei. 2016.gada trešajā ceturksnī veikta plānotās skaitļu loterijas koncepcijas, noteikumu un tehniskās specifikācijas sagatavošana, kā arī programmnodrošinājuma testēšana.

Septembra beigās «Latvijas Loto» skaitļu loteriju pārdošanas vietu skaits sasniedzis 751.

2015.gada deviņos mēnešos «Latvijas Loto» strādāja ar 17,473 miljonu eiro apgrozījumu un guva 2,881 miljona eiro peļņu.

«Latvijas Loto» pilnībā pieder valstij, un tam vienīgajam ir tiesības rīkot valsts mēroga izlozes un loterijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu