«DHL Express» plāno investēt sūtījumu apstrādes terminālī € 7-10 miljonu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

«DHL Express» plāno investēt sūtījumu apstrādes terminālī starptautiskajā lidostā «Rīga», aģentūrai LETA pastāstīja «DHL Express Latvia» rīkotājdirektore Snežina Kazakova.

«Tas ir terminālis ātrai sūtījumu apstrādei, kas nozīmē, ka netiek veikta sūtījumu uzglabāšana, bet gan ir plaša apstrādes līnija, kas palīdz sašķirot, nosvērt un apstrādāt sūtījumus. Šis terminālis arī nodrošina izaugsmi, kas mērāma ar divciparu skaitli, kāda mums ir bijusi pēdējo 10 gadu laikā, kā arī paātrinātu visu procesu veikšanu, lai garantētu ātru pakalpojumu sniegšanu mūsu klientiem - ātrākas piegādes un ilgāku izņemšanas laiku. Atrašanās lidostā arī nozīmē, ka mēs varam optimizēt visu procesu efektivitāti un izvairīties no darbu dublēšanas,» klāstīja Kazakova.

Viņa norādīja, ka tieši pašreizējais izaugsmes temps ir nozīmīgākais iemesls, kādēļ tiek meklētas alternatīvas pašreizējām telpām. «Tādējādi mēs nodrošināsim, ka jaunās telpas veicina mūsu izaugsmi nākamo 10-15 gadu laikā. Vēlāk mēs pat varēsim pāriet uz vēl plašākām telpām, bet, kad pienāks laiks, runāsim par citādu lidostas organizāciju,» piebilda «DHL Express Latvia» rīkotājdirektore.

Investīcijas paredzētas 7-10 miljonu eiro apmērā atkarībā no zemesgabala lieluma, kādu uzņēmums šim mērķim saņems.

«Mēs sagaidām, ka lēmums tiks pieņemts līdz šā gada beigām, vēlākais nākamā gada pirmajā ceturksnī. Mēs jau esam iesaistījušies sarunās ar lidostu par zemesgabalu, ar investoriem par projektu un ar mūsu Eiropas valdi par investīciju apstiprinājumu. Mēs visi vēlamies, lai tas notiktu pēc iespējas ātrāk, tādēļ esmu pārliecināta, ka konkrētas ziņas būs nākamā gada sākumā,» pauda Kazakova.

«DHL Express» ietilpst «Deutsche Post DHL» grupā un ir vadošais loģistikas un starptautiskā kurjerpasta uzņēmums pasaulē. «DHL Express» maršruti kopumā aptver 220 pasaules valstis un teritorijas ar vairāk nekā 120 000 galamērķu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu