«Lat Eko Food» šogad plāno € 600 000 apgrozījumu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Bioloģiskās pārtikas ražotājs «Lat Eko Food» šogad plāno 600 000 eiro apgrozījumu, kas ir vairāk nekā pagājušajā gadā, aģentūrai LETA pastāstīja kompānijas valdes priekšsēdētāja Egija Martinsone. Pēc aģentūras LETA aplēsēm, uzņēmuma apgrozījuma pieaugums šogad plānots par apmēram 65%.

«Pagājušajā gadā mums bija 360 000 eiro apgrozījums, bet šogad varētu būt 600 000 eiro,» sacīja Martinsone, piebilstot, ka apgrozījums kāpis, pateicoties jaunu eksporta tirgu apguvei, kā arī produkcijas sortimenta paplašināšanai.

Viņa pastāstīja, ka šogad uzņēmums ir papildinājis produkcijas sortimentu, kas paredzēts bērniem, tostarp sākts ražot biezsulas ar zīmolu «Rūdolfs», kā arī sākts ražot pārtikas produktus, kas paredzēti pieaugušajiem, tostarp ievārījumus. Martinsone arī piebilda, ka jaunu produktu izstrāde kompānijā norit nepārtraukti.

Jau ziņots, ka pērn «Lat Eko Food» strādāja ar 364 000 eiro apgrozījumu, kas ir gandrīz divas reizes vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa samazinājās par 10,6% un bija 869 eiro.

«Lat Eko Food» ir dibināts 2010.gadā, un tā galvenais darbības virziens ir bērniem paredzētas bioloģiskas pārtikas ražošana. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 14 217 eiro. Kompānija pieder uzņēmumam VVMV (30%) un divām privātpersonām, tostarp Martinsonei (40%) un Vilim Vītolam (30%), liecina «Firmas.lv» informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu