Pārtrauks eksperimentālos sabiedriskā transporta reisus uz Getliņiem un Salaspils memoriālu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Austra Helēna Žaggere/LETA

Ņemot vērā mazo pasažieru plūsmu, no svētdienas, 23.oktobra, pārtrauks eksperimentālos reisus līdz Getliņiem un Salaspils memoriālam, informē Autotransporta direkcijā.

Pamatojoties uz Sabiedriskā transporta padomes lēmumu no 2016.gada 23.oktobra tiks pārtraukta eksperimentālo reisu izpilde maršrutā Nr.5835 Salaspils-Daugavas muzejs-TEC2-Saulkalne. Tiks pārtraukti arī eksperimentālie pārvadājumi maršrutā Nr. 5777 Rīga-DS «Getliņi»-Salaspils.

Eksperimentālie reisi minētajos maršrutos tika atklāti 1.maijā, lai nodrošinātu iedzīvotājiem iespēju tikt līdz dārzkopības kooperatīvajai sabiedrībai «Getliņi», bet tūristiem - līdz Salaspils memoriālam.

Analizējot pasažieru plūsmu maršrutā Salaspils-Daugavas muzejs-TEC2-Saulkalne gandrīz pusgada laikā, pieņemts lēmums pārtraukt četru reisu izpildi. Turpmāk autobuss, kas no pieturvietas «Zinātņu akadēmijas ciemats» (Miera iela) izbrauca plkst.10.30 (katru dienu) un 15.25 (sestdienās un svētdienās), savukārt no pieturas Salaspils memoriāls - plkst.11.50 (katru dienu) un 16.45 (sestdienās un svētdienās), pasažieru pārvadājumus vairs nenodrošinās.

Ņemot vērā, ka pieprasījums pēc sabiedriskā transporta pakalpojumiem līdz DS «Getliņi» ir sezonāls, no 23.oktobra vairs netiks izpildīti seši maršruta Rīga-DS «Getliņi»-Salaspils reisi. Savukārt no 2017.gada 14.aprīļa līdz 15.oktobrim divi attiecīgā maršruta reisi, kas tiek izpildīti sestdienās, tiks atjaunoti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu