Metāla konstrukciju ražotājs «TS Rīga» varētu sasniegt € 3 miljonu apgrozījumu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Metāla konstrukciju ražotājs SIA «TS Rīga» Jelgavā šogad varētu sasniegt trīs miljonu eiro apgrozījumu, pauda uzņēmuma ražošanas vadītājs Gints Krūmkalns.

Lai arī uzņēmuma pērnā gada pārskatā minēts, ka plānotais 2016.gada apgrozījums ir 2,26 miljoni eiro, Krūmkalns atklāja, ka pašlaik gadu plānots noslēgt tuvu pie trīs miljonu eiro apgrozījuma, jo 2,2 miljonu eiro apgrozījums ir sasniegts jau tagad.

Viņš arī informēja, ka, ieviešot efektivitātes sistēmu «LEAN», kas ļauj izskaust dažādus zudumus un laika kavēkļus, uzņēmumam gada laikā izdevies uzlabot produktivitāti un efektivitāti par 15%.

Jelgavā franču grupas «S.E.E.» uzņēmums ražo detaļas un mezglus koksnes un multiveģetācijas šķeldotājiem, kas vēlāk tiek eksportēti uz grupas ražotnēm Francijā un Vācijā, kur veic to krāsošanu un gala montāžu.

Jau ziņots: lai palielinātu ražošanas apjomus, metāla konstrukciju ražotājs SIA «TS Rīga» Jelgavā atklājis jaunu cehu.

«Firmas.lv» informācija liecina, ka metāla konstrukciju ražotājs reģistrēts 1996.gadā un ir Vācijā reģistrētā uzņēmuma «TS Industrie» meitasuzņēmums. «TS Industrie» savukārt ietilpst franču «S.E.E.» grupā.

Latvijas ražotne sākotnēji atradās Rīgā, par ko liecina arī uzņēmuma nosaukums, bet vēlāk pārcelta uz Jelgavu.

2015.gadā SIA «TS Rīga» apgrozījums bija 2 032 844 eiro, uzņēmums strādājis ar 56 638 eiro peļņu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu