«Olainfarm» realizācija septembrī sasniedz € 8,21 miljonu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

AS «Olainfarm» provizoriskie konsolidētie 2016. gada septembra rezultāti liecina, ka produktu realizācija ir sasniegusi 8,21 miljonu eiro, kas ir par 2% vairāk nekā šajā periodā pērn, TVNET informēja uzņēmumā. Lielākais realizācijas pieaugums ir vērojams Kazahstānā, kur tā ir palielinājusies par 281%, Tadžikistānā – par 188%, un Spānijā – par 102%.

2016. gada septembrī AS «Olainfarm» veica nozīmīgas piegādes uz Lielbritāniju un Dāniju.

Lielākie noieta tirgi septembrī bija Latvija, Krievija, Ukraina, Nīderlande un Baltkrievija.

2016. gada deviņos mēnešos AS «Olainfarm» piederošā aptieku tīkla SIA «Latvijas aptieka» realizācija sasniedza 13,9 miljonus eiro, kas ir par 14% vairāk nekā šajā periodā pērn. SIA «Silvanols» apgrozījums 2016. gada deviņos mēnešos bija 3,68 miljoni eiro. Tas ir par 27% vairāk nekā šajā periodā pērn, kad SIA «Silvanols» apgrozījums bija 2,9 miljoni eiro. SIA «Silvanols» produkcija tika realizēta 11 Eiropas valstīs, ar AS «Olainfarm» starpniecību arī Albānijā, Kosovā, Azerbaidžānā, Kazahstānā, Baltkrievijā un Krievijā. SIA «Tonus Elast» realizācija četros mēnešos bija 2,66 miljoni eiro, produkti tika pārdoti 30 valstīs četros kontinentos.

Pēc nekonsolidētajiem AS «Olainfarm» provizoriskajiem rezultātiem produktu realizācija šā gada septembrī veidoja 6,47 miljonus eiro, kas ir par 6% mazāk nekā šajā periodā pērn. Lielākais realizācijas pieaugums vērojams Kazahstānā, kur tās apjoms palielinājies par 227%, Tadžikistānā – par 188%, un Spānijā – par 102%. 2016. gada septembrī AS «Olainfarm» veica nozīmīgas piegādes uz Lielbritāniju un Dāniju. Lielākie noieta tirgi bija Krievija, Latvija, Ukraina, Nīderlande un Baltkrievija. Šā gada septembrī AS «Olainfarm» produkti tika realizēti 26 valstīs divos kontinentos.

Pēc nekonsolidētajiem AS «Olainfarm» provizoriskajiem rezultātiem produktu realizācija šā gada deviņos mēnešos veidoja 66,07 miljonus eiro, kas ir par 3% vairāk nekā šajā periodā 2015. gadā. Visstraujākais realizācijas pieaugums šā gada deviņos mēnešos ir vērojams Uzbekistānā, kur tās apjoms palielinājies par 72%, Turkmenistānā – par 38%, un Ukrainā – par 37%. AS «Olainfarm» lielākie noieta tirgi 2016. gada deviņos mēnešos ir Krievija, Ukraina, Latvija un Baltkrievija. Kopumā 2016. gada deviņos mēnešos AS «Olainfarm» produkti tika realizēti 39 valstīs četros kontinentos.

AS «Olainfarm» akcionāru sapulcē šā gada 7.jūnijā tika apstiprināts uzņēmuma darbības plāns, kas paredz, ka tā nekonsolidētais apgrozījums 2016.gadā sasniegs 86 miljonus eiro, savukārt konsolidētais apgrozījums - 100 miljonus eiro. Saskaņā ar šeit publicētajiem provizoriskajiem apgrozījuma rādītājiem 2016. gada deviņos mēnešos ir sasniegti 77% no visa 2016.gadā plānotā nekonsolidētā apgrozījuma un 79% no gadā plānotā konsolidētā apgrozījuma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu