Audzis iedzīvotāju skaits, kas izmanto tūrisma aģentūru pakalpojumus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Pēdējā gada laikā ir pieaudzis to iedzīvotāju skaits, kas izmanto tūrisma aģentūru pakalpojumus, ko iespējams skaidrot ar drošības situāciju pasaulē un vēlmi izvēlēties ceļojuma konsultanta atbalstu, aģentūrai LETA pastāstīja tūrisma aģentūras «Latvia Tours» direktore Ieva Keiša.

Viņa sacīja, ka kompānijas augustā veiktā pētījuma «Latvia Tours Ceļojumu indekss» dati liecina, ka kopumā 39% no tiem ceļotājiem, kuri pēdējo 12 mēnešu laikā ir devušies ceļojumā ārpus Latvijas, ir pilnībā vai daļēji izmantojuši tūrisma firmu pakalpojumus. To skaitā 21% ceļotāju izvēlējās iegādāties pilna servisa tūrisma firmas organizētos ceļojumus, bet 18% daļu pakalpojumu uzticējuši ceļojumu aģentam, kamēr daļu organizējuši paši. Tas skaidrojams ar tūristu pieaugošo interese par drošības situāciju pasaulē, aug arī interese par pārdomātiem, drošiem pakalpojumiem un uzticamu servisu.

«Salīdzinot ceļojuma organizēšanas praksi ar pērn novembrī veiktā «Latvia Tours Ceļojumu indeksa» datiem, redzams, ka pieaudzis to ceļotāju skaits, kas savu ceļojumu plānošanā iesaista tūrisma firmas. Tas norāda uz iedzīvotāju vēlmi un vajadzībām pēc garantēta atbalsta, ko nodrošina ceļojumu konsultanti jebkādu problēmu risināšanā ceļojuma laikā,» sacīja «Latvia Tours» direktore.

SIA «Latvia Tours» dibināta 1992.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 113 830 eiro. Atbilstoši «Firmas.lv» datiem uzņēmuma «Latvia Tours» īpašnieks ir Apvienotās Karalistes pilsonis Džeimss Dāvids Verjē.

«Latvia Tours» apgrozījums pērn bija 16,488 miljoni eiro, kas ir par 3,1% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa samazinājās 3,1 reizi un bija 107 612 eiro.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

    Tēmas

    Svarīgākais
    Uz augšu