Vasaras sezonā «airBaltic» maršrutu tīklu papildinās astoņi galamērķi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere / LETA

Latvijas nacionālās aviokompānijas «airBaltic» maršrutu tīklu nākamajā vasaras sezonā, kas sāksies 2017.gada 26.martā, papildinās astoņi maršruti, pavēstīja uzņēmumā.

«»airBaltic» nodrošina svarīgu Baltijas reģiona saikni ar pārējo pasauli. Biznesa plāna «Horizon 2021» ietvaros 2017.gadā piedāvāsim vismaz astoņus jaunus maršrutus, būtiski uzlabojot savienojumus ar nozīmīgām lidostām. Turklāt mēs turpināsim uzlabot savus pakalpojumus jau esošajos maršrutos, pakāpeniski ieviešot pilnībā jaunās Kanādā ražotās «Bombardier CS300» lidmašīnas,» sacīja aviokompānijas valdes priekšsēdētājs Martins Gauss.

Lidsabiedrība maršrutu kartei no Rīgas pievienos Ženēvu (Šveicē) no 4.maija, Aberdīnu (Lielbritānijā) no 2.maija, Stavengeri (Norvēģijā) no 2.maija, Gēteborgu (Zviedrijā) no 1.jūnija, Tamperi (Somijā) no 26.marta un Katāniju (Itālijā) no 4.maija, kā arī uzņēmums piedāvās divus jaunus maršrutus no Viļņas uz Parīzi (Francijā) no 26.marta un uz Minheni (Vācijā) no 27.marta.

«airBaltic» savieno Baltijas reģionu ar 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu