«Radio SWH» plāno apgūt jaunas frekvences «Radio SWH+», «Radio SWH Rock» un «Radio SWH Gold»

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Radiostaciju īpašnieks «Radio SWH» nākamgad plāno turpināt savu programmu satura pilnveidi un iespēju robežās apgūt jaunas frekvences programmām «Radio SWH+», «Radio SWH Rock» un «Radio SWH Gold», aģentūrai BNS pastāstīja «Radio SWH» komercdirektors Filips Rubenis.

Arī šā gada deviņos mēnešos «Radio SWH» ir ievērojami palielinājis apraidi virknei grupas radiostaciju. «Radio SWH Rock», kurš iepriekš bija dzirdams tikai Rīgā un tās apkārtnē, kopš šā gada ir pieejams arī Liepājā, kā arī ieguvis apraides tiesības Saulkrastos un Salacgrīvā, kas dod iespēju noklāt Tallinas šoseju no Rīgas līdz Igaunijas robežai.

Savukārt radiostacija «Radio SWH+» šogad ir ieguvusi nacionālās apraides statusu, līdz ar to radio programma sasniedz vismaz 60% valsts iedzīvotāju. Tāpat «Radio SWH+» šogad palielināja apraidi Lielvārdē, kā arī drīzumā būs dzirdams Tukumā. Turpretī «Radio SWH» šogad ieguva apraides tiesības Pāvilostā, kas bija palicis viens no pēdējiem punktiem, kur radio programma nebija dzirdama.

«»Radio SWH» aktīvi iegulda līdzekļus programmu iespējami lielāka pārklājuma nodrošināšanā, lai programmas būtu dzirdamas ne tikai Rīgas iedzīvotājiem, bet arī iedzīvotājiem reģionos, kā arī satura uzlabošanā un pilnveidē. Tāpat šī gada vasara bija ļoti aktīvs tiešraižu periods, kad «Radio SWH» un «Radio SWH+» nodrošināja tiešās translācijas un reportāžas no lielākajiem festivāliem, sporta un pilsētu svētkiem,» sacīja «Radio SWH» komercdirektors.

Jau vēstīts, ka 2015.gadā «Radio SWH» strādāja ar 2,406 miljonu eiro apgrozījumu un 53 014 eiro peļņu.

«Radio SWH» ir dibināts 1993.gadā un ir viena no pirmajām privātajām radiostacijām Latvijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu