Eksperts: Finanšu līdzekļu trūkuma dēļ daļā radiostaciju ir mazinājusies satura kvalitāte

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Finanšu līdzekļu trūkuma dēļ daļā radiostaciju ir mazinājusies satura kvalitāte, pauda Latvijas Raidorganizāciju asociācijas (LRA) valdes loceklis un «Radio SWH» komercdirektors Filips Rubenis.

«Manuprāt, daļā staciju ir sarukusi satura kvalitāte vai stacijas ir pat pilnībā datorizējušās, jo nepietiek līdzekļu kvalitatīva satura veidošanai. To spēj nodrošināt tikai dažas no vadošajām radio grupām, tai skaitā «Radio SWH», kuras programmās nepārtraukti tiek investēti līdzekļi satura uzlabošanā un pilnveidē,» sacīja Rubenis.

Viņš piebilda, ka mūsdienu piesātinātajā mediju vidē iespējams konkurēt vienīgi ar kvalitatīvu, pašu veidotu saturu, nevis datorā saliktu mūzikas «pleilisti». «Raidījumi un ētera personības ir tie, kas piesaista auditoriju, nevis dziesmu skaits vai to formāts. Tas gan neattiecas uz nišas stacijām, kuras fokusējas uz kādu noteiktu mūzikas formātu,» teica LRA valdes loceklis.

LRA mājaslapā teikts, ka tās biedri ir Latvijas Neatkarīgā televīzija, «TV3 Latvia», «Pirmais Baltijas kanāls», «Radio SWH», «Radio Skonto», «Star FM», «Kurzemes radio», «Valmieras TV», «Latgales reģionālā televīzija», bet asociētie biedri - «Kuldīgas televīzijas sabiedrība», «Zemgales novadu televīzija», «TV Rīga» un «Radio 1».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu