Rīt «Pasažieru vilciens» sāks vilciena biļešu tirdzniecību internetā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Rīt, 8.septembrī, AS «Pasažieru vilciens» sāks vilciena biļešu tirdzniecību internetā. Uzņēmuma mājaslapā pasažieriem būs iespēja iegādāties vienreizējās braukšanas biļetes un bagāžas biļetes vienā virzienā un braucieniem turp un atpakaļ.

Mobilo ierīču aplikācijas («Android» un «iOS» platformām) «Pasažieru vilciena» braukšanas biļešu iegādei vietnēs «Google Play» un «App Store» būs pieejamas jau tuvākajā laikā.

Nākotnē internetā varēs iegādāties arī abonementa biļetes, trīs, četru un piecu dienu biļetes, kā arī biļetes noteiktam braucienu skaitam.

«Pasažieru skaita pieaugums apliecina, ka «Pasažieru vilciena» līdz šim veiktie uzlabojumi un ieviestās novitātes saskan ar pasažieru vēlmēm. Vienreizējās biļetes izmanto 60%-70% mūsu pasažieru, tāpēc tieši ar šiem biļešu veidiem uzsākam e-biļešu tirdzniecību internetā,» informē «Pasažieru vilciens» valdes priekšsēdētājs Andris Lubāns.

Uzņēmuma tuvākajos plānos ietilpst pakāpeniski paplašināt internetā nopērkamo biļešu klāstu un pašapkalpošanās biļešu automātu ieviešana, kā arī tiek strādāts pie bezskaidras naudas norēķiniem pērkot biļeti vilcienā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu