Pagājušajā nedēļā lielāko ķīlu devis celtniecības uzņēmums «Aimasa»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Pagājušajā nedēļā lielāko ķīlu devis celtniecības uzņēmums SIA «Aimasa», informēja Uzņēmumu reģistrā. AS «Swedbank» no uzņēmuma ņēmusi ķīlu 2,67 miljonu eiro apmērā. Savukārt no SIA «Development» «Swedbank» ņēmusi ķīlu 1,83 miljonu eiro apmērā.

Pagājušajā nedēļā AS «Citadele banka» ņēmusi ķīlu 1,12 miljonu eiro apmērā no SIA «Irve» un tās īpašnieka Jāņa Bumbula.

Kopumā pagājušajā nedēļā reģistrētas 79 komercķīlas, bet 75 tika dzēstas.

Reģistrēto komercķīlu kopējā prasījuma summa ir 224 miljardi eiro, no tām ir spēkā komercķīlas ar kopējo maksimālo prasījuma summu 155 miljardi eiro. Dzēsto reģistrēto komercķīlu kopējā prasījuma summa ir 69 miljardi eiro.

Pagājušajā nedēļā visvairāk komercķīlu - 11 - ņēmusi AS «SEB banka» - 41,34 miljonu eiro vērtībā. Ar desmit ķīlām tai seko AS «Swedbank» 5,75 miljonu eiro vērtībā, AS «Attīstības finanšu institūcija «Altum«» ņēmusi desmit ķīlas 553 257 eiro apmērā, «Citadele banka» ņēmusi deviņas komercķīlas 23,81 miljona eiro vērtībā, bet SIA «DNB līzings» ņēmusi septiņas ķīlas 344 384 eiro vērtībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu