«Maxima» veikalos ar norēķinu kartēm maksā 30-35% pircēju

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Mazumtirgotāja «Maxima Latvija» veikalos ar norēķinu kartēm maksā 30-35% pircēju, intervijā aģentūrai BNS teica valdes priekšsēdētājs Andris Vilcmeiers.

Viņš piebilda, ka šis apmērs ar katru gadu pieaug.

«Baņķieri ir teikuši, ka šis procents ir lielāks, bet tad ir jautājums, par kādu industriju tieši ir runa. Piemēram, internetā norēķini notiek tikai elektroniski, līdz ar to ir industrijas, kur šis procents ir ļoti augsts,» piebilda Vilcmeiers.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka 2015.gadā «Maxima Latvija» strādāja ar 688,8 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 2,1% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 37,9% un bija 19,173 miljoni eiro.

«Maxima Latvija» ir mazumtirdzniecības tīkls, kam Latvijā 45 apdzīvotās vietās ir 150 veikalu. Uzņēmums ietilpst holdingā «Maxima Grupe», kas ir lielākais mazumtirdzniecības veikalu tīkls Baltijā. Tāpat «Maxima Latvija» ir internetveikals «e-maxima.lv» un divi loģistikas centri.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu