Īpašnieku maiņa «Bites» darbības kultūru nav mainījusi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Pēc tam, kad telekomunikāciju operatoru «Bite» iegādājās ASV investīciju kompānija «Providence Equity Partners» («Providence»), uzņēmuma darbības kultūra nav mainījusies, intervijā aģentūrai LETA sacīja «Bites» jaunais vadītājs Ņikita Sergijenko.

««Biti» iegādājās lielāks fonds, līdz ar to mums tagad ir pieeja lielākiem finanšu līdzekļiem un īpašnieki ir ieinteresēti turpmākos pirkumos Baltijā, bet kopumā «Bites» kultūra saglabājas, paliek tā pati vadība, izņemot Fredu Renčaku, tā pati lēmumu pieņemšanas kārtība,» atklāja Sergijenko.

Taujāts, vai tiks turpināts arī «Bites» ilggadējā vadītāja Renčaka publiskais stils, Sergijenko atbildēja apstiprinoši. «Te nebūs izmaiņu - viņš bija kolorīts kanādietis, es esmu kolorīts krievs ar lielu ASV pieredzi,» sacīja Sergijenko, piebilstot, ka turpmāk «Bites» tēlu vairāk jāprezentē Latvijas darbiniekiem.

«Domāju, ka aicināšu «Bites» komandas vadošos cilvēkus no Latvijas kļūt publiskākiem un redzamākiem. Vēlos vairāk «Bites» cilvēku, kas runā kompānijas vārdā, ne tikai vadību,» piebilda Sergijenko.

Kā ziņots, pērnajos Ziemassvētkos «Bite» nāca klajā ar paziņojumu, ka uzņēmuma māteskompānijai «Bite Finance International BV» jeb «BITE Group» jau drīzumā būs jauns īpašnieks - ASV privātā kapitāla investīciju fonds «Providence Equity Partners».

Savukārt jūlija vidū uzņēmumu pameta Renčaks, kas «Biti» vadīja deviņus gadus. Viņa vietā stājās Sergijenko.

«Bite Latvija» pērn apgrozīja 67,056 miljonus eiro, bet nopelnīja 5,258 miljonus eiro. Uzņēmums pilnībā pieder Lietuvā reģistrētajam «Bite Lietuva UAB».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu