Pārtikas un dārza preču tirgotājs «Diāna» pērn nopelna € 1,007 miljonus

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: diana.lv

Pārtikas un dārza preču tirgotājs «Diāna» pērn strādāja ar 33,166 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 4,7% vairāk nekā 2014.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa pieauga par 51,7% un bija 1,007 miljoni eiro, liecina «Lursoft» datubāzē publicētais uzņēmuma finanšu pārskats.

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka 2015.gadā uzņēmums turpināja iepirkt preces no Ķīnas, Polijas, Nīderlandes, Vācijas, Itālijas, Čehijas, Igaunijas, Slovākijas, Beļģijas, Turcijas un Lietuvas, kas ļāva veidot elastīgu cenu politiku. .

«Diānas» vadība šogad plāno celt vai nomāt veikalus «Mājai un dārzam» Dobelē un Rīgā. Vienlaikus vadība norāda - lai palielinātu vairumtirdzniecības apgrozījumu, kompānija meklē jaunus klientus gan Latvijā, gan ārpus tās.

Kompānijas vadība arī plāno, ka 2016.gadā uzņēmuma apgrozījums varētu pieaugt no 5-7%, salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu. Vienlaikus vadība turpinās stingru naudas plūsmas un izmaksu posteņu kontroli, kā arī preču krājuma atlikumu kontroli.

«Lursoft» informācija liecina, ka 2014.gadā «Diāna» strādāja ar 31,683 miljonu eiro apgrozījumu un 664,1 tūkstoša eiro peļņu.

Uzņēmumam «Diāna» pieder deviņi pārtikas veikali «Top», vairumtirdzniecības bāze, noliktava, un kafejnīca «Cafe centrs» un bistro «Pankūkas un pelmeņi» Ventspilī, «Pica Diāna» Liepājā, kā arī 11 būvmateriālu un dārza preču veikali «Mājai un dārzam» un veikals noliktava «Labais», liecina informācija «Diāna» mājaslapā.

«Lursoft» informācija liecina, ka «Diāna» ir dibināta 1991.gadā un tās pamatkapitāls ir 92,5 tūkstoši eiro. «Diāna» ir akciju sabiedrība, un tai akcionāru saraksta iesniegšana Uzņēmumu reģistrā nav obligāta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu