«Tele2» apgrozījums pirmajā pusgadā audzis par 5%

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Telekomunikāciju operatora «Tele2» apgrozījums pirmajā pusgadā pieaudzis par 5%, salīdzinot ar šo pašu periodu pērn, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

«Tele2» apgrozījums pirmajos sešos mēnešos bija 50 miljoni eiro. Tikmēr uzņēmuma peļņa pirms procentiem, nodokļiem, nolietojuma un amortizācijas jeb EBITDA augusi par 1,4% un sasniedza 15 miljonus eiro.

«Mūsu prioritāte šogad ir nodrošināt 4G tīkla pieejamību 97% Latvijas teritorijas, kas būs viens no visplašākajiem 4G tīkla pārklājumiem pasaulē, tādēļ pirmajā pusgadā esam būtiski investējuši tīkla attīstībā,» komentē «Tele2» valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs. «Vienlaikus ar to modernākais mobilo sakaru tīkls un plašākais 4G pārklājums Latvijā ļauj mums spert tālejošus soļus jaunos pakalpojumu segmentos un piedāvāt jaunus produktus kā «Tele2 Atvērtā televīzija», kā arī strādāt pie citu jaunu tehnoloģiju attīstības, lai padarītu ērtāku klientu ikdienu.»

«Kopējo investīciju apjomu šī gada pirmajā pusgadā esam palielinājuši par 4%, ieguldot attīstībā sešus miljonus eiro,» piebilda Vancovičs.

«Tele2» dibināts 1997.gadā un pilnībā pieder SIA «Tele2 Holdings», kas savukārt pieder Zviedrijā reģistrētajam uzņēmumam «Tele2 Sverige Aktiebolag».

Uzņēmums pērn apgrozīja 103,693 miljonus eiro, bet nopelnīja 15,182 miljonus eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu