Nekustamais īpašums siltajās zemēs

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūsdienās Nekustamais īpašums siltajās zemēs kādā no saulainajām pludmales pilsētām vairs nav nesasniedzams sapnis par ko varam tikai sapņot. Par īpašumu iegādi siltajās zemēs pastāstīs, Nekustamā īpašumu kompānijas Euroland dibinātājs un vadītājs Māris Bandenieks.

Cik ilgu laiku Euroland kompānija nodarbojās ar īpašumu tirdzniecību siltajās zemēs?

Euroland dibināju 2013 gadā ar mērķi, lai īpašumu iegādes darījums ārzemēs cilvēkiem būtu uzticams, vienkāršs un skaidri saprotams. Mēs labi pārzinām attiecīgās valsts tirgu, kurā potenciālajam pircējam ir iepaticies nekustamais īpašums, galvojot, ka pircējam nemēģinās par 50 000 eiro piedāvāt to, kas tirgū patiesībā maksā ne vairāk par 30 000 eiro. «Euroland» ir labi kontakti un dokumentāli apstiprinātas attiecības ar lielajām apbūvētāju, banku struktūrām un Nekustamo īpašumu kompānijām, tādēļ uzņēmums garantē pilnīgi drošu darījumu, pārbaudot visus līgumus un dokumentāciju.

Foto: Publicitātes foto

Kādās valstīs ar jūsu starpniecību var iegādāties īpašumus?

Nekustamo īpašuma kompānija «Euroland» palīdzēs izvēlēties labāko, izdevīgāko nekustamo īpašumu siltajās zemēs - Spānijā, Turcijā, Ēģiptē, Bulgārijā, Maljorkā, Tenerifē, Grieķijā, Kiprā, Portugālē un citās valstīs, tostarp ASV, Maiami. Ja klientu interesēs Francija un Itālija, varēsim piedāvāt nekustamos īpašumus arī tajās valstīs. Un ne tikai tajās!Jā,skaistu īpašumu ar kuriem lepoties mums ir daudz.

Vairāk par tiem var uzzināt mūsu mājaslapā

Foto: Publicitātes foto

Vai pa šo laiku esat novērojuši kādus īpašumus pircēji izvēlas iegādāties?

Pa šo laiku Latvijas iedzīvotāji ir iegādājušies gana daudz īpašumus Bulgārijā un Spānijā, kuras ir Top valstis pircējiem pēc mūsu statistikas.Pircējam noteikti primāri ir svarīgi , lai īpašums atrastos pludmales tuvumā un ar labi attīstītu infrastruktūru.Lielākoties Latvijas klienti, izsakot savas vēlmes, runā par to, cik viņi var atļauties, un nevis par to, ko viņi gribētu iegādāties.Šī iemesla dēļ pircēji izvēlas Studio tipa apartamentus vai 2 – 3 istabu dzīvokļus.

Foto: Publicitātes foto

Ar kādu summu ir jārēķinās, lai iegādātos, teiksim, Studio tipa dzīvokli?

Protams cenas ir dažādas. Tas ir atkarīgs no vairākiem faktoriem, galvenokārt, vietas izvēles. Studio tipa dzīvokli netālu no pludmales var iegādāties tikai par 16000 eiro, savukārt vidējās klases kompleksā mēbelēts divistabu dzīvoklis ar skatu uz pludmali maksā 35 000 – 40 000 eiro. Vidējās klases dzīvokļa cenas svārstās no 500 līdz 800 eiro par kvadrātmetru.Ļoti daudzi Klienti izvēlas Spānijas salas - Tenerifi un Maljorku, tur šādu klases dzīvokļu cena ir no 700 līdz 1000 eiro par kvadrātmetru.

Vai vēl ir papildus izdevumi pie šīs summas?

Pērkot īpašumu ir jārēķinās, ka pie darījuma summas jāpieskaita valsts nodevas, notāra un jurista pakalpojumi, kuru summa katrā valstī ir atšķirīga. Bulgārijā tie ir 2 – 4 % savukārt Spānijā 9 % - 11 % no darījuma summas.Tāpēc pirms iegādes noteikti ir jānoskaidro katras valsts noteiktās nodokļu likmes. Sazinoties ar kādu no mūsu uzņēmuma «Euroland» nekustamā īpašuma speciālistiem saņemsiet detalizētu skaidrojumu par konkrētas valsts nodokļu likmi.

«Euroland»

Kurā no Jūsu piedāvātajām vietām ieteiktu iegādāties īpašumu?

Mūsu kompānija «Euroland» klientiem iesaka izvēli izdarīt par labu kādai no Spānijas piekrastes pilsētām vai arī Maljorku un Tenerifi. Šeit ir skaistas pludmales un patīkams klimats, Tenerife mūžīgā pavasaru zeme. Kā arī šajās vietās īpašuma cenas ir salīdzinoši zemas un ar augšupejošu tendenci. Līdz ar to šeit iegādāts īpašums Jums ir labs investīciju portfelis nākotnei. Piemēram, iegādātu Bankas atsavinātu īpašumu Maljorkā par 25 000 eur Jūs to varat bez problēmām izīrēt un gūt ienākumus līdz 400 eur mēnesī vai arī pārdot to par 35 000 eur. Kā arī Uzņēmējiem, kuri vēlas uzsākt vai paplašināt savu komercdarbību kādā no piekrastes pilsētām mēs piedāvājam komerctelpas. Ņemot vērā politiskos notikumus pasaulē tagad ir īstais brīdis, lai pirktu Nekustamos īpašumus Spānijā vai tās salās.

Foto: Publicitātes foto

Kā notiek iegādes process ? Cik ilgu laiku aizņem dokumentu nokārtošana?

No tā brīža kad klients ir sazinājies ar mums un izteicis savas vajadzības īpašuma iegādei līdz īpašumtiesību maiņai paiet apmēram 1 mēnesis. Īsumā iegādes process ir šāds :

1. Kopīgi ar klientu dodamies uz izvēlēto vietu, veicam īpašuma apskates un notiek darījums.

2. Pircējs pilnvaro kādu no mūsu uzņēmuma darbiniekiem un mēs pārstāvam pirkšanas darījumu klienta interesēs.

Sazinoties ar kādu no mūsu uzņēmuma «Euroland» nekustamā īpašuma speciālistiem saņemsiet detalizētu skaidrojumu par iegādes procesu.

Kas pircējam jāzina vai no kā jāuzmanās pērkot īpašumu siltajās zemēs?

«Īpašuma iegāde ir svarīgs notikums katra cilvēka dzīvē līdz ar to tam ir jābūt labi pārdomātam un nesasteigtam solim. Noteikti pats svarīgākais ir darījuma drošība un cenas atbilstība īpašuma patiesai tirgus vērtībai.Lai darījums būtu drošs, pērciet apdomīgi un sadarbojieties ar Jums uzticamu kompāniju,» uzsver «Euroland» vadītājs Māris Bandenieks.

Foto: Publicitātes foto

«Euroland»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu