Apskats: Rīgā un Tallinā sarūk degvielas cenas, Viļņā aug

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Rīgā un Tallinā aizvadītajā darba nedēļā degvielas cenas ir samazinājušās, savukārt Viļņā tās, pretēji iepriekšējās nedēļas tendencēm, ir pieaugušas, liecina aģentūras BNS apkopotie dati.

Dārgākais 95.markas benzīns arī šonedēļ nopērkams Rīgā, seko Viļņa, bet lētākais benzīns nopērkams Tallinā. Savukārt dārgākā dīzeļdegviela starp Baltijas valstu galvaspilsētām joprojām ir Tallinā, taču lētākā šajā nedēļā ir nopērkama Rīgā.

Rīgā «Statoil» degvielas uzpildes stacijās 95.benzīna cena šonedēļ samazinājusies par 0,9% un bija 1,134 eiro par litru. Bet dīzeļdegvielas cena kritusies par 2% un darba nedēļas beigās bija 0,994 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena «Statoil» degvielas uzpildes stacijās piektdien, salīdzinot ar iepriekšējās darba nedēļas beigām, pieaugusi par 0,9% un bija 1,103 eiro par litru. Dīzeļdegvielas cena šonedēļ Viļņā kāpusi par 1,2% un bija viens eiro par litru.

Savukārt Tallinā, tāpat kā Rīgā, «Statoil» degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena šīs darba nedēļas laikā sarukusi par 2,7% un bija 1,079 eiro par litru. Bet dīzeļdegvielas cena, salīdzinot ar iepriekšējās nedēļas beigām, kritusies par 1,9% un bija 1,059 eiro par litru.

Autogāzes cena šajā darba nedēļā nav mainījusies Rīgā un Viļņā un bija attiecīgi 0,499 un 0,446 eiro par litru. Vienlaikus Tallinā autogāzes cena samazinājusies par 7,7% - līdz 0,479 eiro par litru.


KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu