Kļūsti par savas jomas entuziastu un profesionāli – studē Vidzemes Augstskolā!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jautājums: «Studēt vai nestudēt?» pēc 12. klases absolvēšanas nereti nomoka daudzu jauniešu prātus. Arī tad, ja ir izdarīta izvēle par labu studiju uzsākšanai, nākas apjukt augstākās izglītības iestāžu plašajā piedāvājumā.

Vidzemes Augstskolas absolvente, Latvijas Televīzijas ziņu dienesta sociālo tīklu redaktore Māra Arāja, daloties pieredzē par pieņemto lēmumu augstskolas un studiju programmas izvēlē, tagad atzīst: «Pašam ir jāizsver, ko vēlas studēt, jo labs speciālists var atrast savu īsto sirds darbu jebkurā nozarē. Tāpat jāpadomā par savām spējām un interesēm, lai vēlāk varētu darboties un darīt to, kas ir saistošs un sagādā prieku, nevis vienkārši strādāt strādāšanas pēc.»

Foto: Publicitātes foto

Vidzemes Augstskola piedāvā gan koledžas, gan bakalaura, maģistra un doktora līmeņa studiju programmas. Savām spējām un interesēm piemērotāko sev šeit var atrast ikviens: 16 kvalitatīvas un elastīgas studiju programmas sešos studiju virzienos: Biznesa vadība, Informācijas tehnoloģijas, Mehatronika un būvniecība, Komunikācija un mediji, Pārvaldība, Tūrisms un atpūta. Biznesa vadības studiju programmu iespējams apgūt arī nepilna laika studijās.

Foto: Publicitātes foto

Augstskolas pasniedzēji ir savas nozares profesionāļi, tāpēc studijas tev nebūs garlaicīgas – tajās veiksmīgi tiks līdzsvarota teorija un prakse. Studenti lekciju ietvaros dodas ekskursijās uz Latvijas uzņēmumiem, risina reālu uzņēmumu problēmsituācijas, gūst zināšanas no sabiedrībā un nozarēs atpazīstamu personību vieslekcijām un ārvalstu vieslektoriem.

Foto: Publicitātes foto

Mazas studiju grupas un individuāla pieeja ļaus Tev studiju kursus apgūt kvalitatīvi, mācībspēkiem aktīvi iesaistoties studiju procesā.Kā arī,katrs trešais augstskolas students ir devies apmaiņas praksē vai studijās uz ārvalstīm. Visas studiju programmas ir profesionālās. Katru gadu Tu praktizēsies kādā no Latvijas vai ārvalstu uzņēmumiem, iegūsi vērtīgas prasmes un iemaņas un īstu darba pieredzi.

Foto: Publicitātes foto

Vidzemes Augstskola atrodas radošā nemiera pilsētā Valmierā – pilsētā, kur Tevi gaida kvalitatīvas studijas, aizraujoša studentu dzīve, mūsdienīgas telpas un aprīkojums un Tavas dzīves labākie gadi. Piesakies studijām Vidzemes Augstskolas pamatstudiju programmās portālā Latvija.lv no 27. jūnija līdz 12. jūlijam.

Pieteikties maģistrantūrā iespējams no 27. jūnija līdz 15. jūlijam šeit:

Vairāk informācijas šeit:

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu