No 1. jūlija kopējā maršrutu tīklā iekļaus astoņus maršruta Rīga-Ogre reisus; sešus slēgs

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Izvērtējot eksperimentālo reisu rezultātus, no 1.jūlija kopējā maršrutu tīklā iekļaus astoņus maršruta Rīga-Ogre reisus, bet sešus reisus slēgs, informēja Autotransporta direkcijas (ATD) komunikācijas speciāliste Zane Plone.

Kopējā maršrutu tīklā tiks iekļauti astoņi pasažieru pārvadātāja «Ogres autobuss» maršruta Rīga-Ogre reisi. Darbdienās autobuss no Rīgas starptautiskās autoostas turpmāk izbrauks plkst. 7.45, 8.45, 13.30 un 15.15, bet no Ogres mežrūpniecības saimniecības (MRS) virzienā uz Rīgu plkst. 6.30, 7.30, 12.20 un 13.30.

Ņemot vērā, ka pēc Rīga-Ogre maršruta reisa plkst. 19.20 no Rīgas starptautiskās autoostas un reisa plkst. 17.50 no Ogres MRS pieprasījums bija zems no 1.jūlija tie tiks slēgti.

Turklāt, izvērtējot maršruta Rīga-Tīnūži-Ogre eksperimentālo reisu pieprasījumu, Sabiedriskā transporta padome lēma kopējā maršrutu tīklā neiekļaut reisu plkst.15.30 un 17.35 no Rīgas Starptautiskās autoostas, kā arī reisu plkst.16.30 un 19.25 no Ogres MRS.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka no 1.marta līdz 30.jūnijam atklāja 10 eksperimentālos autobusu reisus pasažieru pārvadātāja «Ogres autobuss» maršrutā Rīga-Ogre un četrus eksperimentālos reisus pasažieru pārvadātāja «Liepājas autobusu parks» maršrutā Rīga-Tīnūži-Ogre.

ATD ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā un autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā. Direkcijas darbības galvenais mērķis ir sekmēt pārvadājumu attīstību un pārvadātāju konkurētspējas palielināšanos, kā arī nodrošināt valsts pārvaldes funkciju administrēšanu autopārvadājumu jomā valstī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu