«Latvijas Pārtikas ražotājs» šogad plāno ieviest ISO kvalitātes sertifikātu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Kompānija «Latvijas Pārtikas ražotājs» [zīmols «Latvijas Labumi»] šogad plāno ieviest ISO kvalitātes sertifikātu, pastāstīja kompānijas komercdirektors Andris Freimanis.

«Mūsu šā gada lielākais mērķis ir ieviest ISO sertifikātu, lai viss būtu pilnībā kā nākas,» sacīja Freimanis, piebilstot, kas kompānijai nodrošinās kompānijai iespējas uzsākt produkcijas eksportu, kā arī apliecinās patērētājiem, ka kompānijas produkcija ir atbilstoša attiecīgajiem standartiem.

Jau ziņots, ka pērn «Latvijas Pārtikas ražotājs» iegādājās bankrotējošā uzņēmuma «Lango R&D» ražotni. Šobrīd «Latvijas Pārtikas ražotājam» ir kulinārijas un pārtikas ražotne Ādažos, kur uzņēmums ir palielinājis ražošanas jaudas, kā arī ražotne Stopiņu novadā. Kompānija ražo pankūkas, sviestmaizes, salātus, gaļas izstrādājumus un marinējamus.

Saskaņā ar datubāzē «Lursoft» sniegto informāciju, 2015.gadā «Latvijas Pārtikas ražotāja» apgrozījums bija 2,608 miljoni eiro, kas ir par 3,9% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pērn vairākkārt samazinājās līdz 12 tūkstošiem eiro.

«Latvijas Pārtikas ražotājs» ražo svaigās kulinārijas produktus - salātus, pankūkas, sviestmaizes un gaļas produktus. «Latvijas Pārtikas ražotājs» ir reģistrēts 2010.gadā un kompānijas pamatkapitāls ir 2,8 tūkstoši eiro. Uzņēmuma īpašnieki ir Agija Dudko (90,01%) un Andris Freimanis (9,99%).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu