Uzzini, kā tehnoloģijas var palīdzēt radīt «gudru» uzņēmumu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tehnoloģijas šodien ir tik lētas un brīvi pieejamas, ka ļauj būt ļoti veiksmīgam pat nelielam biznesam. Latvijā ir izveidota patiešām laba infrastruktūra, atliek vien precīzi saplānot, kā modernos rīkus visefektīvāk izmantot, uzskata platformas «BiSMART» vadītājs Juris Kabakovs.

Par to, kā labāk izvēties uzņēmumam piemērotākās tehnoloģijas, kā tās veido biznesa «seju», tiks runāts platformas BiSMART videokonferencē «Smart Company». Tā tiešsaistē būs vērojama trešdien, 1.jūnijā no plkst.10:30 līdz plkst.11:00 vietnē swww.bismart.lv, straume.lmt.lv un tvnet.lv.

www.bismart.lv

straume.lmt.lv

«Prasmīga moderno rīku izmantošana ikvienam uzņēmumiem sniedz svarīgas konkurences priekšrocības. Domāju, ka šodien neviens nevar atļauties ignorēt izmaiņas tehnoloģiju vidē ne tikai savā, bet arī citās nozarēs, sākot ar datu apstrādi līdz pat asprātīgiem lietu interneta pielietojumiem,» atzīst Kabakovs.

Neformālā diskusijā par viedo tehnoloģiju nozīmi uzņēmuma darbā piedalīsies «Telia Latvija» pakalpojumu vadītājs Norberts Osītis, «OmnicomMediaGroup» pārstāve Liene Arkle, kā arī Latvijas Universitātes asociētā profesore, pārvaldības eksperte Iveta Reinholde. Diskusiju vadīs LU Ekonomikas un vadības fakultātes prodekāns, asociētais profesors Jānis Priede.

Videokonferencē runātāji aktualizēs tēmas, par kurām tiks runāts platformas BiSMART meistarklasē «SMART COMPANY», kas notiks 10.jūnijā. Meistarklasē uzmanība tiks pievērsta modernā uzņēmuma «sejai» un dažādiem gudriem tehnoloģiju pielietošanas aspektiem, tostarp digitālās pārvaldības nozīmei uzņēmumu darbā, «gudrai» datu pirkšanai un optimizācijai no mediju, partneru un patērētāju skatu punkta, kā arī konkrētai «gudro» iekārtu, piemēram, viedās novērošanas sistēmas izmantošanai.

Par BiSMART

BiSMARTir platforma,kur tiekas bizness, idejas un viedās tehnoloģijas. BiSMARTapvieno progresīvākos, veiksmīgākos un atvērtākos uzņēmumus, kas ir saistīti ar biznesa tehnoloģiju pakalpojumiem un ir plaši pazīstami kā Latvijā, tā pasaulē. Vienkārši par sarežģīto!Vairāk par BiSMART aktivitātēm var uzzināt šeit:www.bismart.lv

«BiSMART» partneri: «Latvijas Mobilais Telefons», «Telia Latvija», «VISMA», «Microsoft», «IBM», «SAP», «Xetara» un «HORTUS digital». Atbalstītāji: «Canon Biznesa Centrs IB Serviss», «Public ID Group», «Inspired Digital» un pētījumu kompānija «TNS». Informatīvie partneri: «TVNET», «Kapitāls», «Inbox.lv», radio «SWH», skaties.lv un «Lursoft». Organizators: «BIGMedia».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu