Lietotu preču mazumtirgotājs «Humana Latvia» pērn strādā ar apgrozījumu iepriekšējā līmenī

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Lietotu preču mazumtirgotājs «Humana Latvia» pagājušajā gadā strādāja 7,346 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir apmēram iepriekšējā gada līmenī, arī kompānijas peļņa saglabājās līdzīga kā 2014.gadā - 741,5 tūkstoši eiro, liecina datubāzē «Lursoft» publicētais gada finanšu pārskats.

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka pērn kompānija turpināja paplašināt veikalu tīklu, un atvēra četrus jaunus veikalus. Tāpat, lai efektivizētu darbību, uzņēmums pērn slēdza trīs veikalus. Kompānija ieguldīja investīcijas jauno veikalu telpu remontā, kā arī telpu iekārtošanā un aprīkojuma iegādē. Kopumā aizvadītā gada beigās «Humana Latvia» bija 30 veikali Latvijā. Kompānijas vadība arī norāda, ka, neraugoties uz veiktajām investīcijām, kompānija pagājušo gadu ir noslēgusi ar pozitīvu rezultātu.

2016.gadā kompānija plāno turpināt paplašināt veikalu tīklu, atverot jaunus veikalus Latvijā, kā arī plāno veikt pasākumus, lai palielinātu apgrozījumu un optimizētu izmaksas, kas uzlabos kompānijas naudas plūsmu, kā arī pozitīvi ietekmēs likviditāti. Kompānijas šogad plānotais apgrozījuma pieaugums ir 6%.

2014.gadā «Humana Latvia» strādāja ar 7,349 miljonu eiro apgrozījumu un 7445 tūkstošu eiro peļņu.

«Humana Latvia» ir reģistrēta 2005.gadā un ir viens no lielākajiem uzņēmumiem lietoto apģērbu tirgū Latvijā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2,8 tūkstoši eiro. Uzņēmums pieder Lietuvas kompānijai « Humana people to people eastern holding». Kopumā aizvadītā gada beigās «Humana Latvia» bija 30 veikali Latvijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu