Lielbritānijas kosmētikas kompānija «Lush» jūnijā plāno pārtraukt darbību Latvijā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielbritānijas kosmētikas kompānija «Lush» jūnijā plāno pārtraukt darbību Latvijā, liecina kompānijas publiskotais paziņojums.

Kompānija norāda, ka 1.maijs bija pēdējā darba diena «Lush» veikalam tirdzniecības parkā «Alfa», bet 11.jūnijā plānots slēgt «Lush» veikalu Dzirnavu ielā, Rīgā.

«Mēs vēlamies pateikties visiem mūsu uzticīgajiem klientiem par jūsu atbalstu šo četru gadu laikā ko esam pavadījuši kopā,» norādīts kompānijas paziņojumā, piebilstot, ka turpmāk «Lush» produktus klienti Latvijā varēs pasūtīt no Lielbritānijas, noformējot pasūtījumu kompānijas mājaslapā. Vēlāk uzņēmums plāno paziņot, vai produkciju uz Latviju būs pieejams pasūtīt arī no Igaunijas.

2015.gadā «Lush» produkcijas izplatītājs Latvijā uzņēmums «Lush Baltia» strādāja ar 224,6 tūkstošu eiro apgrozījumu un 101,1 tūkstošu eiro zaudējumiem.

«Lush Baltia» ir dibināts 2011.gada 11.augustā un kompānijas pamatkapitāls ir 2,8 tūkstoši eiro. Puse uzņēmuma kapitāldaļu piederēja Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes uzņēmuma «Lush Ltd.», savukārt otra puse - Krievijas privātpersonai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu