«Citadele» viļņā atver filiāli - kafejnīcu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Bankas Citadele meitas uzņēmums Lietuvā kopā ar kafejnīcu tīklu «Coffee Inn» Viļņā atklājis jaunu filiāli, kur apmeklētājiem būs iespēja apvienot patīkamo ar lietderīgo - bankas pakalpojumi šeit tiks sniegti omulīgā mājas atmosfērā, pie reizes izbaudot arī krūzi kafijas, TVNET informēja bankā.

Unikālā ideja radusies, bankai meklējot netradicionālus risinājumus klientu apkalpošanas jomā, un šai filiālei pagaidām nav analogu Baltijas valstīs.

«Respektējot cilvēku steidzīgo dzīvesveidu, sapratām, ka arī banku darbības sfērā ir jāmaina ieradumi komunikācijā ar klientiem. Jaunā koncepta filiālē piedāvājam iespēju taupīt savu laiku - šeit klienti var saņemt ne tikai ierastos bankas pakalpojumus, bet arī iedzert kafiju un uz īsu brīdi atvilkt elpu turpat bankas filiālē,» šādi ideju skaidro bankas Citadele valdes locekle Santa Purgaile. «Laika trūkums un pastāvīgā steiga rada stresu, tādēļ ceram, ka iespēja risināt savus finanšu jautājumus bankas filiālē, kas atrodas atpūtai un kafijas malkošanai paredzētās telpās, cilvēkiem ikdienu padarīs mierīgāku.»

"Citadele" filiāle - kafejnīca Viļņā
"Citadele" filiāle - kafejnīca Viļņā Foto: Publicitātes foto

Bankas idejai pievienojas arī «Coffee Inn», un tās līdzdibinātājs Nids Ķuberis atzīst, ka bankas mērķi sakrīt ar «Coffee Inn» viedokli par inovācijām.

«Jau agrāk grāmatnīcās ir iedzīvinātas idejas, piedāvājot apvienot grāmatu lasīšanu un kafijas baudīšanu. Turpinot īstenot netradicionālus integrētus risinājumus, radās doma par šādu neparastu telpu apvienošanu. Pieņemts uzskatīt, ka bankas filiāle un kafejnīca ir dažādas pasaules. Tomēr «Citadeles» piedāvātais princips – banka ar mierīgu mājas atmosfēru – mums šķita pievilcīgs un piemērots pirmajam kopīgajam projektam Lietuvā,» stāsta Ķuberis.

"Citadele" filiāle - kafejnīca Viļņā
"Citadele" filiāle - kafejnīca Viļņā Foto: Publicitātes foto

Jaunās bankas filiāles un kafejnīcas dizaina radītāja ir arhitekte un dizainere Inga Stakione-Līdaka. Viņa atzīst, ka lielākais izaicinājums bijis savienot bankas funkcionalitāti ar mājas atmosfēras estētiku. Omulība ir radīta, izvēloties patīkamu, acis nekairinošu apgaismojumu, ērtas mēbeles no dabīgiem materiāliem, izmantotas dažādas detaļas – grāmatas, fotogrāfijas, augi u.c. nieciņi.

Pēc Stakiones- Līdakas teiktā, vissvarīgākais bija piemērota un funkcionāla dizaina saskaņošana. Bankai ir pietiekami daudz specifisku prasību, kas saistītas ar klientu apkalpošanas iekārtām un drošības prasībām. Savukārt kafejnīcas, gluži pretēji, saviem klientiem cenšas piedāvāt telpu bez ierobežojumiem.

Dizainere apgalvo, ka, īstenojot projektu, gan banka, gan kafejnīca atteicās no standarta prasībām, tādēļ izdevās radīt īpašu interjera variantu, kas ir piemērots gan bankas, gan kafejnīcas apmeklētajiem. Standarta Citadeles un «Coffee Inn» dizaina risinājumi tika koriģēti, izvēloties tādas krāsas un apdares materiālus, kas palīdzēja veiksmīgi apvienot bankas un mājīguma konceptus.

"Citadele" filiāle - kafejnīca Viļņā
"Citadele" filiāle - kafejnīca Viļņā Foto: Publicitātes foto

«Pagājušā gada beigās pētījumu kompānija «Dive» veica banku klientu apkalpošanas kvalitātes izpēti, kuras laikā «Citadele bankas» Lietuvā saņēma visaugstāko novērtējumu par augstu klientu apkalpošanas kvalitāti, konkurencē ar pārējām bankām ieņemot pirmo vietu. Tas ne tikai uzliek mums pienākumu uzlabot un attīstīt klientu vajadzībām arvien atbilstošākus bankas pakalpojumus, bet arī radīt mūsu klientiem patīkamāku vidi,» teic Purgaile.

Jaunā koncepta bankas filiāle ar integrētu kafejnīcu nav vienīgais «Citadeles» šobrīd tirgum piedāvātais nestandarta risinājums. Šī gada janvārī banka «Citadele» atvēra jaunu klientu apkalpošanas centru «Skanste», kas atrodas Rīgā, Skanstes ielā 50. Filiāle iekārtota pēc jauna koncepta, kur galvenie principi ir mājīgums, ērta apkalpošana un garšīga kafija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu