Domāt vismaz trīs gājienus uz priekšu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Uzņēmums «KNK Coating» savu darbību uzsāka 2013. gadā, piedāvājot pulverkrāsošanas pakalpojumus. Trīs gadu laikā uzņēmums ir piedzīvojis strauju izaugsmi, paplašinājis savu darbību un šobrīd nodrošina visu metālapstrādei nepieciešamo, tai skaitā lāzergriešanu.

«Lai uzņēmums augtu un paplašinātos, par to jādomā katru dienu un vairākus soļus uz priekšu,» saka uzņēmējs Kristaps Laipnieks. Uzņēmējdarbības sākumā tika ieguldīti visi pašiem pieejamie finanšu resursi, pārdodot pat ikdienā ierastās un it kā nepieciešamās lietas, kā arī tika izmantoti aizņēmumi no draugiem un paziņām. Tomēr arī ar to nebija pietiekami, tādēļ uzņēmuma īpašnieki pēc aizdevuma vērsās ALTUM un saņēma atbalstu Starta programmas ietvaros. Savukārt, uzņēmuma sākotnējiem plāniem īstenojoties un redzot iespēju tālākai attīstībai, lieti noderēja ALTUM MVU izaugsmes aizdevumu programmā pieejamais finansējums.

Šis ir uzņēmēja Kristapa Liepnieka stāsts par uzņēmējdarbības sākumu, spēju domāt uz priekšu un atteikšanos no ierastā, lai sasniegtu savus mērķus.

Intervijas ar uzņēmējiem rubrikā «Stāsti par attīstību» piedāvā Attīstības finanšu institūcija ALTUM, kas finanšu instrumentu veidā (aizdevumi, garantijas, riska kapitāls u.c.) sniedz valsts atbalstu uzņēmējiem. Noskaties ALTUM piedāvātās intervijas ar uzņēmējiem un iedvesmojies arī sava uzņēmuma attīstības plānu īstenošanai!

Uzzini vairāk par ALTUM piedāvājumu

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu