Kā paaugstināt savu vērtību darba tirgū?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jebkurš uzņēmējs jums pateiks — darba meklētājs ar starptautisku darba pieredzi ir daudz vērtīgāks un iekārojamāks nekā tāds, kurš nekad nav strādājis ārpus Latvijas teritorijas.

Sazinieties ar mums, lai uzzinātu par to vairāk:

Būtiskākie iemesli, kas pamatā šādai attieksmei —

  • Kandidātam ar starptautisku pieredzi ir plašāks skatījums;

  • Potenciālā darbinieka ārzemēs gūtā pieredze un zināšanas var uzņēmumam radīt lielāku vērtību;

  • Ārzemju darba pieredze kandidātam liek izskatīties uzticamākam, uzņēmīgākam un perspektīvākam.

Tādēļ meklējot un izvēloties darbiniekus priekšroka tiek dota tiem, kuri var lepoties ar darba pieredzi citās valstīs. Ne velti arī algu pēc atgriešanās Latvijā viņi saņem lielāku.

Kopš esam Eiropas savienībā milzīgs skaits Latvijas iedzīvotāju jau ir izmantojuši iespēju paaugstināt savu vērtību darba tirgū — gūstot pieredzi Rietumeiropas valstu uzņēmumos. Un ne jau tikai labākas izredzes karjerā pēc atgriešanās Latvijā ir vilinošas — strādājot ārzemēs iespējams pelnīt vairākas reizes vairāk.

Turklāt nav nekādas vajadzības braukt uz Īriju vai Angliju — Vācija ir daudz tuvāk, un arī vāciešu mentalitāte mums daudz labāk saprotama.

Jūs teiksiet — braukt strādāt uz Vāciju — tas ir risks, tur vajag uzdrīkstēšanos.

Riska nav praktiski nekāda. Uzņēmums CEF ar darbā iekārtošanu Vācijā nodarbojas jau 16 gadus (ar Nodarbinātības Valsts aģentūras licenci) un mēs nodrošinam pilnu pakalpojumu spektru:

  • garantētu darba vietu;

  • dzīvesvietas piemeklēšanu;

  • ceļa uz Vāciju plānošanu (burtiski līdz sab.trans. kustības sarakstiem);

  • konsultācijas pa telefonu, ja tādas nepieciešamas.

Kad runa par darbu Vācijā — CEF ir kā gādīga mamma, jūsu uzticības persona, advokāts, labākais draugs un padomdevējs.

Jūs Vāciski runājiet ļoti slikti vai nemaz? Tā nebūs problēma, jo CEF piedāvā bezmaksas vācu valodas kursus!Sazinieties ar mums, lai uzzinātu par to vairāk.

Galvenais — lai cilvēks vēlas nopelnīt, vēlas strādāt, paaugstināt savu vērtību darba tirgū un rezultātā — dzīvot pilnvērtīgāku, bagātāku dzīvi.

Ko saka mūsu klienti? — Lūk, dažas no daudzajām atsauksmēm.

Braukt strādāt uz Vāciju pierunāja draugs, arī CEF klients. Man kā šoferim iespēja pelnīt ap 110 eiro «uz rokas» par braukšanas dienu likās labs piedāvājums. Turklāt — runa ir par gludajiem Eiropas ceļiem. Lielās algas priekšrocības ir acīmredzamas — varu gan iekrāt, gan atļauties patīkamus pirkumus, gan doties pamakšķerēt uz vietām, par kurām iepriekš tikai lasīju žurnālos.

Romualds, automehāniķis, pašreiz kravas auto vadītājs Rotenburgā, 43 gv.

Ārzemēs studējusi neesmu, lai arī allaž to ļoti gribēju. Sajūtu to kā būtisku trūkumu, tāpēc izlēmu pastrādāt gadu vai divus Vācijā — par oficianti. Šāda pieredze noteikti būs vērtīga, jo gatavojos turpināt karjeru Latvijā, viesnīcu nozarē… Ar valodu gāja grūti, bet CEF bezmaksas kursos apguvu svarīgāko. Pašreiz jau trīs mēneši Vācijā ir aiz muguras, un esmu ļoti apmierināta. Noteikti iesaku ikvienam — izmantojiet iespēju, jūs viennozīmīgi variet tikai iegūt. Valodu, pieredzi, paaugstināt savu vērtību darba devēju acīs. Jau tagad skaidri zinu, ka Latvijā mani atpakaļ sagaidīs atplestām rokām — kad vien es to gribēšu — jo mana darba pieredze tiks augstu vērtēta.

Jūlija, tūrisma speciāliste, pašreiz viesmīle Hamburgā. 27 gv.

Vai zini kādu, kam dzīvē nepieciešamas jaunas iespējas un pozitīvas pārmaiņas? — Nosūti linku uz šo rakstu cilvēkam, kam tas varētu interesēt!

Ja Jums ir radusies interese par darba piedāvājumiem Vācijā, tad spiediet uz vakanču linkiem, lai uzzinātu vairāk un pieteiktos:

Visas aktuālās vakances

Šobrīd karstākās vakances:

  1. Elektriķis/-e

  2. Istabene/-is

  3. CE kat. autovadītājs/-a

  4. C kat. autovadītājs/-a

  5. MMA metinātājs/-a

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu