Tuvākajos mēnešos būtiskas dārzeņu cenu izmaiņas nav gaidāmas

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Tuvākajos mēnešos būtiskas dārzeņu cenu izmaiņas nav gaidāmas, prognozēja lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvās sabiedrības «Mūsmāju dārzeņi» vadītāja Edīte Strazdiņa.

«Es domāju, ka šobrīd diži lielas cenu izmaiņas nav gaidāmas, jo arī pasaules tirgos cenu līmenis ir tāds, kāds tas ir. Tajās valstīs, kur ir sākusies agrā raža, tā, protams, ir diezgan lēta, un pastāv iespēja, ka cenas var iet uz leju. Bet ļoti lielas izmaiņas cenās nav gaidāmas,» teica Strazdiņa.

«Mūsmāju dārzeņi» ir izveidoti 2006.gadā kā ražotāju grupa un pašlaik apvieno 10 dārzeņu audzēšanas saimniecības - «Dimdiņi Agro», zemnieku saimniecības «Dimdiņi Agro», «Galiņi», «Bračas», «Dārzi», «Zūmaņi», «Sīļi», «Sviķi», «Īskāji» un «Kliblapsas», kā arī uzņēmumu «Sigro». Kooperatīvā tiek audzēti kāposti, burkāni, bietes, gurķi, tomāti, kolrābji, kabači, sīpoli un citi dārzeņi , kurus piegādā Latvijas lielveikalu tīkliem, skolām, bērnudārziem, kā arī eksportē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu